Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 липня 2020, 14:35
569
0

Олександр СЕВІДОВ: «Зоря і Десна гідні грати в єврокубках»

Український тренер прокоментував гру луганської і чернігівської команд

| Оновлено 21 липня 2020, 14:35
569
0
Олександр СЕВІДОВ: «Зоря і Десна гідні грати в єврокубках»
ФК Шахтар Донецьк. Олександр Севідов

Відомий укранських тренер Олександр Севідов поділився думкою про гру «Зорі» і «Десни» в матчі 32-го туру УПЛ (1:1), за підсумками якого луганчани забезпечили собі третє місце.

«Багато хто критикує команду Скрипника, що, знаючи результат в Києві, не захотіла лягти кістьми, виграти у суперника і завоювати лігочемпіонське місце. Але потрібно враховувати, що грали не проти простої команди, а «Десни», яка досить багато успішно грала на виїзді. Тому логічно, що «Зоря» в кінцівці матчу не хотіла розкриватися, тримаючи велику частину гравців в обороні, атакувала невеликими силами.

Фізичні сили у луганчан закінчувалися, і останні 15-20 хвилин вони грали обережно на збереження нічийного результату. Могли піти вперед, розкритися, але з ризиком отримати контратаку і як наслідок гол в свої ворота, який позбавив би їх групового етапу Ліги Європи. У цій ситуації ризик був невиправданий, тому критика на їхню адресу недоречна.

Резюмуючи останню гру, можна сказати: браво «Зорі» за третє місце, і браво «Десні» за четверте і місце в кваліфікації Ліги Європи. Ці команди гідні грати в єврокубках, а як вони виступлять - це вже друге питання. Нічийний результат двох команд з різною філософією, з різним стилем і баченням гри, якби хтось програв, було б не справедливо», - сказав Севідов.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.