Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 липня 2020, 15:16
2362
5

Хосеп ГВАРДІОЛА: «Б'єлса - унікальний тренер. Я багато вивчав його стиль»

Наставник радий, що в новому сезоні вдасться зіграти проти аргентинця

| Оновлено 21 липня 2020, 15:16
2362
5
Хосеп ГВАРДІОЛА: «Б'єлса - унікальний тренер. Я багато вивчав його стиль»
Reuters

За підсумками сезону Чемпіоншипа перше місце займе «Лідс», який за тренера Марсело Б'єлси вперше за 16 років повернувся в АПЛ.

Наставник «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола чекає матчів проти команди аргентинського фахівця.

«Б'єлса - унікальний тренер. Радий, що одного разу у мене була можливість поспілкуватися з ним. Він дуже особливий наставник через ту манеру, в якій грають його команди. Більше ніхто так не грає. Я багато вивчав його стиль».

«Мало трофеїв? Для мене Марсело - топ-тренер. Трофеї допомагають тобі зберегти роботу на новий сезон, але в кінці шляху пам'ятають емоції, які ти залишив. І Б'єлса в топі», - впевнений Гвардіола.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
0933333333
Я его помню только по сборной Чили, дерзкая команда была
D.Lanskoy
Браво, Гвардиола! Поэтому Пеп и является на данный момент одним из лучших в мире, а может, и лучшим. Потому что изучает и учится.
Brian
Даже Гвардиола отметил что Бьелса ТОП, один из не многих действующих тренеров у которого есть свой стиль и харизма. Он во всех командах где работает оставляет неизгладимый след. Будь в его командах бюджет как у Хосепа в Барсе, Баварии и Мансити, уверен Бьелса бы взял трофеи. Но ему это не нада. Уникальный по истине тренер.
Sadixson
Бьелса всю карьеру практически показывал такой футбол со своими командами. До Марселя не видел игр его команд - но то что он сделал с ОМ - это было прям огонь! Жаль что чехарда с руководством клуба заставила его уйти. Но то что он особенный - это факт, как и Зденек Земан для Ромы был в своё время
Denmark1107
Так Марсело Б'єлса хоч з клубами працював/працює, а не як ти з мішками. Без 100-200-лямних трансферів щось зможеш показати? Та фіг там, ти не Анчелотті, Конте, Клопп чи Пеллегріні з Бенітесом.