Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 липня 2020, 10:08
17442
94

Мирон МАРКЕВИЧ: «Якщо Скрипник хоче згоріти - нехай йде в Динамо»

Відомий тренер - про майбутнє Віктора Скрипника

| Оновлено 21 липня 2020, 10:08
17442
94
Мирон МАРКЕВИЧ: «Якщо Скрипник хоче згоріти - нехай йде в Динамо»
УАФ. Мирон Маркевич

Сьогодні «Динамо» Київ звільнило з посади головного тренера Олексія Михайличенка. Головним претендентом на те, щоб замінити Михайличенко, вважається наставник «Зорі» Віктор Скрипник.

Однак екс-тренер «Дніпра» і «Металіста» Мирон Маркевич вважає, що Скрипнику не варто йти в «Динамо»:

«Яка різниця, який тренер? Там немає команди, слабке керівництво і президент. Причому тут тренери? Головне - немає команди. Мінятимуть тренерів - далі що? Яка різниця, хто буде тренувати?

В «Динамо» потрібно все докорінно змінювати. Не може такого бути, що двадцять років у всьому винні всі, крім президента клубу. Він явно не тягне.

Там повний бардак. Був винен Хацкевич, тепер Михайличенко. У «Динамо» зараз нікому грати, крім 3-4 гравців. Хто бере тих футболістів? Хто приймав Соля і інших гравців, які явно не рівня «Динамо»? Це найслабша команда в історії «Динамо». Хто її сформував?

Припустимо, прийде Віктор Скрипник, він хороший тренер, довів це роботою з «Зорею». Якщо Скрипнику дадуть підписати хоча б сім-вісім гравців хорошого рівня, а не щось таке, що не так лежить або бігає по Європі і шукає, де б ще заробити, він щось зробить в «Динамо».

Якщо ж такого підсилення не буде, і він хоче згоріти - нехай йде, немає питань. На трьох-чотирьох футболістах вся команда не може виїхати, а президент клубу цього не розуміє, він не футбольна людина».

Оцініть матеріал
(195)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чемпіонат світу з хокею. Календар і результати матчів
Хокей | 09 травня 2024, 17:12 1
Чемпіонат світу з хокею. Календар і результати матчів

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

ФОТО. Гравець Баварії не був у офсайді перед голом Реалу на 90+13-й хвилині
Футбол | 09 травня 2024, 14:24 18
ФОТО. Гравець Баварії не був у офсайді перед голом Реалу на 90+13-й хвилині

Арбітр прийняв помилкове рішення та не дозволив матчу перейти в овертайм

Коментарі 94
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
roman_kros
Хотів написати, що Маркевич перебільшив з необхідною кількістю нових гравців, але по факту Миколенко, Циганков, Попов, Вербіч, Де Пена гравці хорошого рівня, і може Буяльський. Всі решта це таке собі.
Brian
Маркевичу респект. Рассказал о ситуации без преукрас, не завуалировано. По сути рассказал то, о чём и так все знают.
babovoz
Може хай Григорій офіційно возьметься за команду? Ну нема щось у Ігоря вдачі , чи хисту, ну нема результату...
mig3131
Все правильно говорит, только толку от его слов нет. Это ясно было с начало халявного приобретения клуба "хорошими" людьми Суркисами. Любят они себя а не футбол и не разбираются в нем. И 20 (точнее 27 , но там случилось чудо профессионализма великого тренера) лет падения клуба тому подтверждение. 1/2 ЛЧ в сезоне 98/99 успех команды - команды Лобановскиого. И возможен он был только потому что эти "Суркисы" для Лобановского были , мягко говоря во всех отношениях пустое место. Выход единственный - смена владельцев клуба, но только на адекватных, любящих футбол людей.
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
миша врубель
нужно зделать в украине чемпионат до 20 команд вот тогда у нашик клубов будет и физика и опит вотогда можно и в эвропе себя показать атак чем менше туров тем болше наши игроки умирают
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
миша врубель
нахер той соль шабанов
ALud
Взагалі то, перед тим, як якось коментувати слова Маркевича, треба мати уяву про суть відносин Маркевич- суркіс(старший) і хоч раз побувати у Львові на початку 200-х, або згадати, як той же суркіс(старший) поносив Карпати і того ж Мирона, а нібито договірняк Металіста, який якщо і був, то він ніяк не міг бути організований Маркевичем, бо не справа це тренера, але суркіс вперто його вішав на Мирона, а епопея Маркевича (тренера зб. України і суркіса(президента ФФУ) взагалі була спровокована суркісом, то, питається, чому Маркевич має бути лояльним до суркісів, хоча був і є щирим прихильником того, радянського Динамо Київ, яке радувало не тільки Україну, а й футбольну Європу. І вже далі в контексті цього всього можна оцінювати слова Маркевича, але ж не заплющившв очі і не затулившв вуха на правду болючого стану нинішнього Динамо, до якого на думку багатьох вболівальників, принаймні тут виступаючих, суркіси і нібито ніпричому.
bullyUA
Обиженный на Суркиса за Лозану Маркевич несет пургу на Динамо. За 3 года в Динамо Ребров дважды становился чемпионом. Если у Скрипника есть характер, то результат будет такой-же. А знания у Скрипника есть.
mmuk
Для тих хто міряє тренерів по виграним трофеям питання. Михаліченко виграв кубок України і ще може щось виграв коли перший раз тренував Динамо. Плюс з молодіжною є медалі. І Маркевич нічого не виграв. Кого Ви б поставили тренером у своїй команді, якщо би були умовно власником клубу. Може і знайшлись би хто Михайліченка поставили. Або як Суркіс пояснював при першому пришестії, згадував який Олексій гарний гравець був, чемпіоном Італії, Шотландії був, олімпійським чемпіоном. Але більшість адекватних людей розуміють, що Маркевич вписав золотими літерами, як тренер багатьох міст України. І в рейтингу він спокійно увійде у топ 10 кращих тренерів України. Зараз він вже старий і йому не треба братися за тренерську посаду. Тим більше в Динамо треба стільки нерви з'їсти. А сказав Мирон правильно. В нас треба хвалити Динамо, яке за потенціалом навіть зараз друге, ледь не залишилось без медалей.
Роман Порывай
Вроде и много правильного Маркевич говорит, но ничего такого нового, что не сказал бы более-менее разбирающийся в футболе болельщик. В чём тогда ценность такого экспертного мнения? Словно сказать, что в среднем зимой холоднее, чем летом. А вот то, что с каждой неудачей он не упускает возможности высказать , как всё плохо в Динамо, выглядит мягко говоря некрасиво. Во-первых, он как официальное лицо УАФ, должен быть равноудалённым от всех клубов, во-вторых люди прекрасно знают о его конфликте с Суркисом. К тому-же при "слабом президенте и руководстве" и "бардаке" ДК много лет уверенно обыгрывало команды Маркевича, что Карпаты, что Металл, что Днепр. Неприятно наблюдать, как Маркевич из хорошего тренера превратился в банального хейтера ДК.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
миша врубель
зачем шабанова випускать на поле эсли унево ошибка за ошибкой
миша врубель
зачем покупать играков которие не умеють бегать эсли покупать игрока он должен пройти испит в команде крос и так дали не прошол следущий пока хтото подойдет
миша врубель
такшто это не тренер виноват а призидент киэвського клуба вся вина нанем
миша врубель
у шахтера тренери тоже меняють но команда как играла та и бежить бразилия
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил