Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 21 липня 2020, 01:42
2147
0

Ювентус – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Яка з команд перерве невдалу серію?

| Оновлено 21 липня 2020, 01:42
2147
0
Ювентус – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
twitter/juventusfc

У понеділок, 20 липня, відбудеться заключний матч 34-го туру чемпіонату Італії, в якому «Ювентус» прийме «Лаціо». Обидві команди переживають не найкращі часи, тому кожна з них намагатиметься набрати важливі очки.

Серія без перемог у «Ювентуса» триває вже 3 матчі. В останніх поєдинках «б’янконері» поступилися «Мілану», а також зіграли внічию з «Аталантою» і «Сассуоло». Проте «стара синьйора» залишається на вершині турнірної таблиці. На даний момент у команди Мауріціо Саррі 77 очок. Туринський клуб на 5 балів випереджає найближчого переслідувача в особі «Інтера».

До матчу проти «Лаціо» «Ювентус» підійде з певними кадровими проблемами. Даний поєдинок пропустить Федеріко Бернардескі через перебір жовтих карток. У лазареті команди залишаються Самі Хедіра і Маттіа Де Шильйо. Під питанням ще й Маттейс де Лігт. У захисника загострилися проблеми з плечем. Не виключено, що футболісту знадобиться операція. У цьому випадку він пропустить залишок сезону.

«Лаціо» провалив рестарт сезону в Серії А. До перерви «б’янкочелесті» були реальними претендентами на чемпіонство. Зараз вони займають вже лише 4-те місце в турнірній таблиці, відстаючи від того ж «Ювентуса» на 8 очок. «Лаціо» програв 3 матчі поспіль. Кривдниками «орлів» стали «Мілан», «Лечче» і «Сассуоло». У попередньому матчі «б’янкочелесті» набрали 1 очко в матчі проти «Удінезе».

У «Лаціо» серйозні кадрові проблеми. Сенад Луліч, Хоакін Корреа і Адам Марушич травмовані. Кілька днів тому лазарет команди поповнив і Штефан Раду, який ризикує пропустити залишок сезону. Патрік пропустить матч проти «Ювентуса» через дискваліфікацію. Під питанням залишається Лукас Лейва, у якого поновилися проблеми з коліном. Матч проти «Удінезе» він пропустив.

Статистично перевага на боці «Ювентуса». У «б’янконері» 83 перемоги над цим суперником. На рахунку «Лаціо» 37 вікторій. Ще 36 раз команди грали внічию. При цьому в нинішньому сезоні «Лаціо» двічі обіграв «Ювентус» з рахунком 3:1. Спочатку «орли» розгромили «б’янконері» в матчі 1-го кола Серії А, а потім – в Суперкубку Італії.

Букмекери віддають перевагу «Ювентусу». Фахівці також вважають, що в матчі буде забито менше трьох голів (коеф. 1,84). У цьому є сенс, враховуючи спад в грі обох команд. Логічно також, що «Ювентус» є фаворитом у цьому протистоянні. «Старій сеньйорі» потрібно починати перемагати, щоб зміцнити лідерство в турнірній таблиці. До того ж, «б’янконері» хоч і пропускають багато, але також і багато забивають. У «Лаціо» ж проблеми є як в обороні, так і в атаці.

Орієнтовні склади:

«Ювентус»: Щенсни; Куадрадо, Ругані, Бонуччі, Сандро; Рабйо, П’янич, Бентанкур; Коста, Дібала, Роналду.
«Лаціо»: Стракоша; Феліпе, Ачербі, Баштуш; Ладзарі, Мілінкович-Савич, Пароло, Л. Альберто, Дж. Лукаку; Іммобіле, Кайседо.

20 липня, понеділок 

«Ювентус» — «Лаціо»
Турин. Стадіон «Ювентус». 22:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Ювентус — Лаціо. Онлайн-трансляція матчу
Прогноз Sport.ua — 2:0

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.