Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 липня 2020, 02:27
2961
1

Юрій БЕРЕЗА: «Тріо працює злагоджено і це ми бачимо і по рахунку на табло»

Президент Дніпра-1 хоче в єврокубки

| Оновлено 20 липня 2020, 02:27
2961
1
Юрій БЕРЕЗА: «Тріо працює злагоджено і це ми бачимо і по рахунку на табло»
СК Днепр-1

В останньому матчі чемпіонату СК Дніпро-1 на своєму полі розгромив Ворсклу з рахунком 3:0.

Почесний президент СК «Дніпро-1» Юрій Береза ​​розповів про подальші плани та цілі: «Ми вже говорили, що у нас є завдання першого ешелону, а потім другого і третього. На сьогоднішній день ми потихеньку підійшли до третього ешелону. Я не скажу, що у нас був простий сезон в УПЛ. Команда сильно оновилася, мало хто залишився з тих, хто починав з нами у Другій лізі - можна порівняти з тим складом, який грав у першій грі в Кубку країни проти «Буковини» три роки тому на «Дніпро-Арені». Навіть філософськи все це складно уявити, як ми пройшли ці метаморфози з командою, але пройшли досить впевнено. Звичайно, зараз хотілося б говорити про те, як ми фінішували в першій шістці і завоювали пряму путівку в єврокубки, але я задоволений діями команди. Однак буду задоволений на сто відсотків, коли хлопці пройдуть стикові матчі за путівку в Лігу Європи. Це основне на сьогоднішній день.

Хочу сказати, що мабуть у кожного гравця в кар'єрі була якась важлива гра. Через це проходили всі великі футболісти. І я вважаю, що в нашому колективі зібрані великі в майбутньому футболісти. Тому їм дуже важливо знайти мотивацію і пройти цей відбір до Ліги Європи. Це важливо в моральному плані для їх дорослішання. Тому після гри в роздягальні я попросив їх поставитися до цього дуже серйозно.

Хотілося б що наша молода команда в перший же рік в УПЛ завоювала цю омріяну путівку в Лігу Європи.

На сьогоднішній день ні до менеджменту клубу, ні до тренерського штабу, у мене немає ніяких претензій. Ми продовжуємо дотримуватися плану п'ять плюс п'ять. У перші п'ять років створюємо колектив, а далі вже починаємо вигравати нагороди і отримувати знакові перемоги. Я хочу зі свого боку сказати тільки добрі слова і на адресу Андрія Анатолійовича Русола, і на адресу Дмитра Станіславовича Михайленка. Наше тріо працює злагоджено і це ми бачимо і по рахунку на табло».

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gregor
Лицензию не получите в еврокубки,с вашим то прошлым