Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1020
0

Севілья – Валенсія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Останній шанс для «кажанів» зачепитися за єврокубки

Севілья – Валенсія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
AFP

У неділю, 19 липня, відбудеться матч 38-го туру Прімери, в якому «Севілья» прийме «Валенсію». У кожної з команд є стимул завершити сезон перемогою.

«Севілья» вже виконала головне завдання – забронювала собі місце в Лізі чемпіонів. Єдине питання – на якій позиції фінішують «нервіонці». Зараз вони займають 4-й рядок у турнірній таблиці Ла Ліги, відстаючи від «Атлетіко» на 2 очки. У разі перемоги над «Валенсією» і поразки «матрацників», підопічні Хулена Лопетегі завоюють бронзу національної першості. Це – хороша мотивація для команди.

До матчу проти «Валенсії» «Севілья» підійде не оптимальним складом. Евер Банега пропустить цей поєдинок через перебір жовтих карток. Швидше за все, в поєдинку не візьмуть участі Серхіо Ескудеро і Томаш Вацлік. У першого травма стопи, у другого – пошкоджене коліно. Можливо, Хулен Лопетегі дасть відпочити Лукасу Окампосу. Подумки «Севілья» вже готується до відновлення Ліги Європи.

Для «Валенсії» прийдешній матч може стати головним поєдинком сезону. «Кажани» все ще зберігають шанси на єврокубки. В даний момент вони займають 8-ме місце в турнірній таблиці, маючи 53 очки. Для потрапляння в Лігу Європи «Валенсії» потрібно перемагати «Севілью» і сподіватися, що «Хетафе» і «Реал Сосьєдад» програють свої матчі. Шанси – невисокі, але вони є.

У «Валенсії» достатньо кадрових проблем. Головною втратою «кажанів» є Родріго Морено. Нападаючий пропускає залишок сезону через розрив хрестоподібних зв’язок. У лазареті команди залишаються також Крістіано Піччіні, Хосе Гайя і Ману Вальєхо. Захисники Хауме Коста і Муктар Діакабі пропустять матч проти «Севільї» через дискваліфікацію.

Команди перебувають в абсолютно різній формі. «Севілья» не програє вдома протягом 10 матчів. У «Валенсії» такий же відрізок виїзних матчів без перемог. При цьому загальна статистика на боці «Валенсії». «Кажани» здобули 70 перемог над цим суперником. На рахунку «нервіонців» 54 вікторії. Ще 27 раз команди грали внічию. У матчі 1-го кола команди розійшлися миром на «Местальї» – 1:1.

«Севілья» – фаворит даного протистояння за версією букмекерів. Фахівці також вважають, що в матчі буде забито більше двох голів (коеф. 1,82). В останніх 4-х очних зустрічах команди не забивали більше двох м’ячів. Цього разу матч теж обіцяє бути не дуже результативним, але голи повинні бути з обох сторін.

«Валенсія» віддасть всі сили в атаці, оскільки команді потрібно перемагати. «Севілья» ж постарається зачепитися за бронзу національної першості, тому теж не буде відсиджуватися в обороні. Прим цьому у «нервіонців» і атакуючий потенціал вищий, і оборона надійніша.

Орієнтовні склади:

«Севілья»: Буну; Навас, Кунде, Карлос, Регілон; Гудель, Джордан; Сусо, Васкес, Окампос; де Йонг.
«Валенсія»: Сіллессен; Коррейя, Пауліста, Гільямон, Флоренці; Кондогбіа, Солер; Торрес, Ін, Гедеш; Гамейро.

19 липня, неділя 

«Севілья» — «Валенсія»
Севілья. Стадіон «Рамон Санчес Пісхуан». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Севілья — Валенсія. Онлайн-трансляція матчу
Прогноз Sport.ua — 2:1

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не без допомоги українців. АПЛ встановила черговий неймовірний рекорд
Футбол | 25 квітня 2024, 07:11 0
Не без допомоги українців. АПЛ встановила черговий неймовірний рекорд

Цього сезону в чемпіонаті величезна кількість голів

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 10
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.