Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 19 липня 2020, 17:46
1267
1

Миколаїв – Інгулець. Прогноз і анонс на матч Першої ліги України

«Корабели» прийматимуть лідера чемпіонату

| Оновлено 19 липня 2020, 17:46
1267
1
Миколаїв – Інгулець. Прогноз і анонс на матч Першої ліги України
ФК Миколаїв

В рамках 25-го туру Першої ліги України лідер чемпіонату «Інгулець» проведе зустріч з «Миколаєвом», який йде в нижній частині турнірної таблиці.

Попередній матч «Інгульця» проти «Прикарпаття» привернув увагу футбольної громадськості, але, на жаль, сталося це в результаті неоднозначного суддівства. На початку другого тайму арбітр видалив гравця івано-франківців, а в компенсований час призначив пенальті у ворота гостей. Що вже й говорити, якщо Комітет арбітрів УАФ визнав помилковими суддівські вердикти в цих епізодах, зазначивши, що «арбітром були прийняті нелогічні рішення, що не мають відношення до Правил гри». Як би там не було, а петровський колектив здобув мінімальну перемогу і є одним з головних претендентів на путівку в Прем'єр-лігу.

До відновлення чемпіонату після карантину «Інгулець» підійшов на третій позиції, але впевнена гра команди дозволила петрівцям опинитися на чолі турнірної таблиці. У атакуючій лінії петрівців виділяються Ніка Сітчінава і Олександр Мишуренко, які на двох забили більше половини голів команди в поточному турнірі. Особливою надійністю відрізняється і оборона петрівського колективу, адже на даний момент «Інгулець» має найменший показник за пропущеними голами.

«Миколаїв» в цьому сезоні веде боротьбу за збереження прописки в Першій лізі. У цьому контексті дуже болючою для «корабелів» стала поразка в попередньому турі від свого головного конкурента - «Кременя». Тепер миколаївці тільки за додатковими показниками випереджають кременчужан, які знаходяться в зоні перехідних матчів. Перед рестартом чемпіонату «Миколаїв» підписав хавбека «Балкан» Руслана Паламара і бомбардира краматорського «Авангарду» Вадима Яворського. 26-річний форвард вже відзначився одним результативним ударом у складі нової команди, забивши гол у ворота львівського «Руху».

В цілому, «Інгулець» і «Миколаїв» зіграли між собою вісім матчів, які ще жодного разу не закінчувалися з нічийним результатом. 7 зустрічей відбулося в рамках Першої ліги, і одна - в Кубку України. У шести матчах перемагали петрівці, а в двох перемогу святкували «корабели». У першому колі поточної першості команда Сергія Лавриненка з великими труднощами здолала суперників з рахунком 3:2. По ходу матчу петрівці поступалися з рахунком 1:2, але зуміли вирвати перемогу завдяки результативному удару Сітчінави в компенсований час.

Орієнтовні склади:

«Миколаїв»: Шеліхов, Ульянов, Охрончук, Порох, Куксенко, Вітенчук, Росляков, Кравченко, Ковальов, Войцеховський, Яворський.

«Інгулець»: Шуст, Запорожець, Кучеренко, Козак, Коваленко, Фатєєв, Бартулович, Лупашко, Синьогуб, Мішуренко, Сітчінава.

19 липня, неділя

«Миколаїв» — «Інгулець»
Миколаїв. Центральний міський стадіон. 18:00
Трансляція на відеосервісі YouTube
 Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
Прогноз Sport.ua — 0:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ingvar8888
Треба заколоти того жирного кабана!....
Нині,я за Миколаїв!....
Успіхів їм на полюванні!...