Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 липня 2020, 00:41
3362
1

Символічна збірна 31-го туру УПЛ

Найкращі гравці минулого туру за версією Sport.ua

| Оновлено 18 липня 2020, 00:41
3362
1
Символічна збірна 31-го туру УПЛ
ФК Динамо Київ. Віктор Циганков

Sport.ua представляє символічну збірну 31-го туру УПЛ.

Воротар:

Георгій Бущан («Динамо»). Справжній герой поєдинку із «Зорею» і один з творців успіху київської команди. Незважаючи на пропущений на 2-й хвилині гол, Бущан не розклеївся і декілька разів виручив своїх у критичних епізодах. «Динамо» виграло 3:1, істотно підвищивши свої шанси на срібні медалі УПЛ. І в цьому є величезна заслуга воротаря.

Захисники:

Денис Мірошниченко («Олександрія»). Не тільки якісно зіграв в обороні, а й на 61-й хвилині відзначився результативною передачею на Задераку, який зробив рахунок 3:1 на користь «Олександрії». І це в матчі з потужною «Десною»!

Вітао («Шахтар»). Юний бразилець тільки починає освоюватися в першій команді «гірників», але його потенціал дуже великий. «Колос», звичайно, суперник не найсильніший, але і далеко не найслабший. Проте, зі своїми завданнями Вітао впорався, чим допоміг «Шахтарю» здобути перемогу з рахунком 2:0.

Микита Бурда («Динамо»). «Зоря» вміє грати в атаці, це відомо всім. Бурда відіграв не без помилок, але бився як справжній лев. Після швидкого голу на 2-й хвилині «Зоря» вразити ворота «Динамо» так і не змогла.

Маркіньос Сіпріано («Шахтар»). Бразильський футболіст не тільки вдало зіграв з «Колосом», а й забив свій перший гол у складі «гірників». «Шахтар» переміг 2:0. «Я довго «гнався» за м'ячем у ворота суперника. Але все, мабуть, прийшло в правильний час», — зазначив після матчу Сіпріано.

Півзахисники:

Віктор Циганков («Динамо»). Кришталевий? Так. Не завжди стабільний? Так. Герой? Так. У поєдинку із «Зорею» саме Циганкову вдалося переломити хід матчу, який невдало складався. Віктор спершу зрівняв рахунок на 14-й хвилині, а потім забив вдруге на 34-й, встановивши остаточний рахунок — 3:1 на користь «Динамо». По суті, Циганков майже притягнув команду до срібних медалей УПЛ. Правда, попереду ще є «Колос».

Богдан Мишенко («Олександрія»). Найважливіший гол забив Мишенко на 58-й хвилині матчу з «Десною» після відмінного закидання Ковальця. Деморалізована «Десна» швидко пропустила третій, і результат матчу був вирішений наперед.

Віталій Буяльський («Динамо»). Дві результативні передачі в найважливішій грі з «Зорею» — і цим все сказано. Мабуть, Буяльський зараз — один з найкорисніших гравців «Динамо». Півзахисник виконує фантастичний обсяг роботи, віддає, забиває сам...

Орест Лебеденко («Олімпік»). 21-річний українець продовжує балуватися результативними передачами. У матчі зі «Львовом» на рахунку Лебеденка відразу два асисти, а його команда розбила суперника з рахунком 5:1.

Нападники:

Шахаб Захеді («Олімпік»). Здавалося б, навіщо донецькій команді 24-річний іранський футболіст? А ось ти диви! Шахаба прорвало в матчі зі «Львовом», і форвард відзначився хет-триком, чим допоміг своїй команді здобути перемогу з рахунком 5:1. «Це фантастичне відчуття», — підбив підсумки матчу Шахаб.

Максим Дегтярьов («Олімпік»). По-хорошому, Дегтярьов заслужив місце і в минулій збірній туру, коли відзначився дублем у ворота «Маріуполя». Але там один з двох голів був на рахунку голкіпера, та й конкурентів вистачало... Але Максим не засмутився і двічі забив у ворота «Львова». Тут вже, як то кажуть, сам Бог велів.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил