Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 липня 2020, 09:41
9615
58

Артем ФРАНКОВ: «Динамо негідно другого місця? А хто гідний?»

Спеціаліст поділився думкою про перемогу київської команди над луганською «Зорею» (3:1)

| Оновлено 17 липня 2020, 09:41
9615
58
Артем ФРАНКОВ: «Динамо негідно другого місця? А хто гідний?»
Sport.ua. Артем Франков

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підбив підсумки перемоги «Динамо» над «Зорею» (3:1) в поєдинку 31-го туру УПЛ.

«Але найбільше, вибачте, дратує триваюче «поразкобєсіє» окремих уболівальників «Динамо». Знову ж виграли якось не так, і — головний маразм — не гідні другого місця! Питаєш у такого — а хто гідний? — і замість прямої відповіді отримуєш гору гуманітарної херні на тему проблем у «Динамо». Продовження: так хто все ж гідний другого місця, «Зоря» там точно краще зіграє? У відповідь — ти лижеш Суркісу, захищаєш Михайличенка, з тобою нема про що говорити!

Одне можу сказати: з тим, хто щиро радіє поразкам «Динамо», можна говорити в футболі про що завгодно, тільки не про «Динамо». Війна, вибачте. І правило початкового наведення порядку у себе вдома. Ах, у вас повний порядок? Ню-ню...», — написав Франков.

Оцініть матеріал
(86)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 22
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

Вулвз – Борнмут –0:1. Гол захисника з українським корінням скасували. Відео
Футбол | 25 квітня 2024, 02:30 0
Вулвз – Борнмут –0:1. Гол захисника з українським корінням скасували. Відео

Дивіться відеоогляд перенесеного матчу 29-го туру АПЛ

Коментарі 58
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Aleks04
Никто из той тройки не достоин. Хоть ДК и вторая, но три команды — абсолютно равные. Если посмотреть очные встречи, то ДК сильнее Зари, Заря сильнее Десны, Десна сильнее ДК. А количество поражений, 8 поражений в сезоне — антирекорд Динамо за всю историю.
pike1
достоит тот кто занял 2-е место, помогали судьи или нет... вчера никто не помогал Динамо, Зоря обосралась, какие вопросы к судьям? или к примеру походу всего сезона Зоря сколько потеряла балов с команды с нижней части таблицы? кто им доктор?
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
euro2012_za_2012euro
В еврокубках будут заслужено играть:
Великолепная Четверка (Динамо, Заря Десна, Александрия) и ШАХТЕР !!!
Axmetov10
Ты не обращаешь внимания,что у нас всегда есть ровноценные замены?Был Ярик,стал Матвиенко,Был фрау,стал Измаили,был Ферейра,стал Мораеш
IronValdemar
З Лесиком я не бачу прогресу молодих і жодного малюнка гри. А за це відповідає тренерський штаб. Суркіс казав, що жаліє, що не дав тоді допрацювати Лесику. Але насправді він себе показав, як тренер не високого класу і в Динамо, і в збірній. В його командах ніколи не було чіткого малюнку гри і вони завжди програвали в принципових матчах. Вважаю, що є тренери на порядок сильніші і тримати Лесика з цим тренерським штабом це просто марнувати час.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Axmetov10
Я редко согласен с Франковым,потому что он,как уже кто-то ниже отписался,часто одевает розовые очки,ну или отрабатывает клубные чаевые,НО сейчас он полностью прав.У Зари был шанс доказать,что они в этом году вторые,тоже самое касается симпатичной мне Десне,но они в конце обаср-сь.Так что в квалификации ЛЧ я хочу видеть ДК,а не недозревших юнцов
bzzzzz
ответ очевиден - никто.
Yuri Postol
Справжні болільники Динамо Київ завжди будуть з Динамо як кажуть і в горі і в радості. А квакають тут на Динамо балєльщікі кротів,або просто люди яким все пофіг,аби поквакати.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Yuri Postol
Все вірно Артем Франков сказав. Динамо є Динамо! щоб там хто типу так названих балєльщикав не говорив. Молодці динамівці! Так є проблеми,але Суркіс не Ахметов,і грошей у другого побільше буде. Одне добре що свої грають,а не ботафого як у кротів....
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
K_Sarioglo@i.ua
Вообще-то, на мой взгляд, достойна была Десна. У нее изначально было менее всех шансов и финансов, но они боролись до конца, хотя и потеряли уже свои шансы.
Заря в итоге почти на уровне с Десной, хотя общая стоимость игроков Зари на две трети больше. А Динамо в 5,5 раз больше чем у Зари.
bolelschik
Главное, чтоб у Динамо, тьфу, у соседа корова сдохла
Олександр Фурманов
В чемпионате, в котором только одна команда соответствует среднеевропейскому уровню, второе место может занять кто угодно.В Европейских кубках нечего делать даже "Шахтёру", а остальным... Любите смотреть футбольные матчи? Никогда не смотрите украинский чемпионат, а то разлюбите.Результаты есть,интрига чемпионата есть, а футбола нет. Это потому что в нашей стране полная гармония.Всё у нас гавно,и футбол тоже,чтобы не нарушать гармонию...
Saar
Согласен с Франковым, даже сейчас , после победы Динамо над Зорей, полным полно таких комментов. А главная печаль этих псевдоболельщиков-"это же теперь Миха останется!" Конечно, лучше бы Динамо лишилось серебра, но Миху уволили бы.. Бред! Со всеми игровыми проблемами Динамо не намного уступает Шахтеру. Проблема в стабильности . Но это пока. С победой моё любимое Динамо!!!
FanatUA
Достоин тот кому меньше судьи помогали, как минимум)
А там Динамо выше 4го не поднимется
Роман Порывай
Ман.Сити в той игре уже ничего не было нужно, они обепечили себе первое место в группе к тому моменту. А топ-команды обычно в ЛЧ в таких случаях не напрягаются в последних турах. Аталанте что-то было нужно, она и показала уровень свой и Шахтёра.Поэтому время покажет, какие будут результаты, если соперник будет мотивированным.