Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 липня 2020, 02:33
3017
2

Томаш КЕНДЗЬОРА: «З моїм досвідом припускатися таких помилок не можна»

Захисник «Динамо» вибачився за пропущений м'яч

| Оновлено 17 липня 2020, 02:33
3017
2
Томаш КЕНДЗЬОРА: «З моїм досвідом припускатися таких помилок не можна»
ФК Динамо Київ. Томаш Кендзьора

Захисник київського «Динамо» Томаш Кендзьора прокоментував перемогу над луганською «Зорею» (3:1) в матчі 31-го туру української Прем'єр-ліги.

– Це був дуже важливий матч для нас з точки зору турнірної таблиці. Почали ми не дуже добре, я помилився у моменті з пропущеним голом. Вибачаюся за це перед уболівальниками і командою - з моїм досвідом припускатися таких помилок не можна. На щастя, ми досить швидко зрівняли рахунок, потім забили другий, а невдовзі і третій м’ячі, і виграли цей поєдинок. Я дуже радий і вдячний партнерам, усій команді, що так вийшло.

– Як себе почуває Беньямін Вербич, який отримав пошкодження?
– Думаю, не дуже добре - Беньямін вже кілька тижнів бореться з цією травмою паху. В останніх матчах грав на уколах і віддавав усі сили на полі. Сьогодні теж хотів допомогти команді, але, на жаль, біль був таким сильним, що він не зміг грати. Багато футболістів виходять грати з травмами, але Вербич – дійсно дуже важливий для нас гравець, він дуже допомагає нам, забиває м'ячі, це видно навіть по його статистиці.

– Через два дні матч з «Колосом», чи встигнете підготуватися?
– Звичайно, адже ми вже тривалий час граємо кожні три дні, і звикли до цього, тож жодних проблем не виникне. Недооцінки суперника не буде, адже, якщо ми не виграємо у «Колоса», сьогоднішня перемога нічого не варта. Тому у неділю треба боротися і грати на перемогу. Необхідно перемогти і з хорошим настроєм йти у відпустку.

Нагадаємо, завдяки цій перемозі «Динамо» піднялося на друге місце в турнірній таблиці УПЛ. Для завоювання срібних медалей киянам достатньо не програти «Колосу» в останньому турі.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Василь Казімко
Думаю,що помилки роблять всі,але поляк завжди самокритичний. як гравець дуже корисний для динамоті буде шкода,якщо він піде з команди.
Mykola_nik
Давно треба Тимчика брати...