Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 липня 2020, 01:59
27021
11

Віктор СКРИПНИК: «Якщо фантазувати, що Динамо програє Колосу...»

Наставник «Зорі» прокоментував поразку в матчі УПЛ

| Оновлено 17 липня 2020, 01:59
27021
11
Віктор СКРИПНИК: «Якщо фантазувати, що Динамо програє Колосу...»
fcdynamo.kiev.ua

«Зоря» в передостанньому турі УПЛ програла «Динамо» з рахунком 1:3 і втратила майже всі шанси фінішувати на 2-му місці. Результат прокоментував наставник Віктор Скрипник.

- «Динамо» є «Динамо». Індивідуальну майстерність нікуди не діти. Ми і так раді тому, на якому місці знаходимося. Попереду у нас ще одна найважливіша гра, тепер уже вдома, з ще одним принциповим суперником. Так що ми дивимося вперед. Я похвалив хлопців, які віддали все на полі. Шкода, звичайно, але нам не можна зараз посипати голову попелом. Необхідно відновитися і в неділю, як я вже сказав, у нас вирішальна гра сезону.

- Чи вважаєте ви, що боротьба за «срібло» вже завершена? Якщо так, то яка головна причина того, що «Зоря» цю боротьбу програла?
- Теоретичні шанси є. Якщо будемо фантазувати - «Динамо» програє «Колосу», який через три дні буде грати ще більш важливий матч...З урахуванням того, як все склалося, у нас вирішальна гра за третє місце. Якщо ми беремо ті плани, які у нас були на сезон, і ті можливості, які у нас є, то на тій позиції, яку ми займаємо, з гордістю несемо прапор «Зоря Луганськ». У нас чудові вболівальники, хороша команда. Ще раз кажу, не думаю, що ця поразка нас виб'є з колії і на останню гру ми вийдемо спустошеними. Звичайно, трохи сумно, але це футбол. Сьогодні виграли найсильніші, з чим я їх і вітаю. Ми ж дивимося вперед з оптимізмом, якщо ж виграємо наступну гру, то будемо на тому місці, де хочемо бути.

- Чи означає це, що «Зоря» поки не готова до Ліги чемпіонів?
- Ми зараз не перебуваємо на тому місці, яке дає право грати в Лізі чемпіонів, тому навіть не дивимося туди. Перед цим туром ми були на другій сходинці, після нього опустилися на третю. Такі питання ви задаєте... Ви перед сезоном могли сказати, що «Зоря» гратиме таку роль в чемпіонаті? Не могли. Ось і інші фахівці, думаю, не скажуть. Ми за рік виконали величезну роботу, стали командою, яка грає в футбол, по моменту, намагається демонструвати свою гру. Щось виходить, щось - ні. Давайте не будемо порівнювати, які можливості у нас, а які у наших суперників, що стоять вище нас по турнірній таблиці. Ще раз повторю, ми дуже задоволені цим сезоном, але він ще не закінчений - у нас попереду дуже важлива гра.

Оцініть матеріал
(224)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Geniyfootball1985
Молодец, всё правильно и чётко сказал!!!3 место должны отстоять!
joystick2018
Респект, все по делу!
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kevko
Реалистично. Скрипник и Заря проделали хорошую работу в этом сезоне.
Будущее во многом зависит от владельца клуба
Neirobi
3е место для "Зари" было вполне прогнозируемо, удивительного ничего нет. Печалится не стоит, но и гордиться особо тоже. Были хорошие матчи по ходу сезона, но и провальные были.
euro2012_za_2012euro
3-е место даёт группу ЛЕ и минимум 6 млн евро.
А квалификация ЛЧ не слон, но тоже дело тяжёлое.
В велоспорте есть такое понятие как сюрпляс.
Поэтому Десна и Заря немного поиграли в поддавки.