Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 17 липня 2020, 01:24
1556
0

Василь КОБІН: «Хто перший забив — той і переміг»

Наставник «Миная» задоволений підсумком зустрічі з «Агробізнесом» (2:0)

| Оновлено 17 липня 2020, 01:24
1556
0
Василь КОБІН: «Хто перший забив — той і переміг»
ФК Минай. Василь Кобін

Головний тренер «Миная» Василь Кобін підбив підсумки виїзної перемоги над «Агробізнесом» (2:0) в поєдинку 24-го туру Першої ліги України.

«Враження? Важкий матч. На мою думку, найважчий матч, який ми провели з початку чемпіонату. Дуже виснажливий. Хлопці віддали дуже багато сил. Я їх можу тільки привітати з перемогою. А «Агробізнесу» побажати посісти якомога вище місце. Дуже хороша команда з бійцівськими якостями. Нам було дуже і дуже важко.

Ми прекрасно розуміли, що «Агробізнес» — хороша команда. Ми чекали такого матчу. Я очікував саме такого перебігу гри. Гра йшла до забитого гола. Хто перший забив — той і переміг сьогодні. Я дуже задоволений, що це вдалося нашій команді. Кілька разів нас виручив голкіпер. Ми їдемо з трьома очками, і ми дуже задоволені.

Кого вважаю нашими основними конкурентами? Зараз дуже складно говорити, тому що всі команди потроху набрали хід. Я думаю, що боротьба буде до останнього туру. Тільки останній тур підіб'є всі підсумки. Ми не знаємо, у кого яка обойма. Не знаємо, що у кого зі складом. Будуть картки, будуть травми. Хто підійде до останніх матчів в кращій формі, той і вийде в Прем'єр-лігу», — вважає Кобін.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.