Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 15 липня 2020, 15:47
3437
0

ГАСПЕРІНІ: «Аталанта готується до ПСЖ й буде боротися до кінця у Серії А»

Наставник «Аталанти» прокоментував перемогу в грі проти «Брешії»

| Оновлено 15 липня 2020, 15:47
3437
0
ГАСПЕРІНІ: «Аталанта готується до ПСЖ й буде боротися до кінця у Серії А»
ФК Аталанта. Джан П'єро Гасперіні

У матчі 33-го туру Серії А «Аталанта» з великим рахунком 6:2 здолала «Брешію», що дозволило команді піднятися на 2-ге місце в турнірній таблиці. Український легіонер бергамасків Руслан Маліновський відзначився диво-голом і двома асистами. Хет-трик зробив Маріо Пашаліч.

Наставник «Аталанти» Джан П'єро Гасперіні прокоментував поєдинок так:

«Ми забили вже 93 голи у чемпіонаті. Це добре, чи не так? Це дуже багато. У минулому сезоні ми також багато забили, але на цей раз ми перевершили самих себе, і голи якісні. У цьому році у нас було кілька гольових феєрій. Але справа не в тому, щоб принизити суперника, а в тому, щоб практикувати правильний рух, трикутники на поле, а вони призводять до голів.

Ми ніколи не починали сезон з таких високих позицій, але вже другий рік ми опиняємося в першій четвірці. Гра в Лізі Європи, а потім в Лізі чемпіонів допомогла нам подорослішати і звикнути до іншого рівня.

Ми готуємося до «ПСЖ», але будемо боротися до кінця в Серії А. Я думаю, що найкращий спосіб бути готовим до 12 серпня – продовжувати грати в Серії А з правильним настроєм та інтенсивністю. Ми вже знаходимося в Лізі чемпіонів на наступний сезон. Друге або третє місце не є головною метою, але ми все ще можемо спробувати, поки є шанси.

Я знаю, що «ПСЖ» проведе два кубкові матчі у Франції перед Лігою чемпіонів. Не знаю, чи краще мати 13 ігор Серії А як у нас, або ж два змагальних матчі плюс кілька товариських поєдинків. Подивимося. Це все одно, як говорити, що ми граємо кожні три дні і тому втомилися, а я в це зовсім не вірю. Точно так я не вірю, що «ПСЖ» буде непідготовленим, тому що вони не грали.

Я ще не вивчав Неймара і Киліана Мбаппе, але вони – два найкращих гравця в світі. Коли нам випав «ПСЖ», було трохи надмірної впевненості, але ми не повинні забувати, що це чудова команда! Коли ви стикаєтеся з командами цього рівня, ви можете досліджувати їх сильні і слабкі сторони, але ви не повинні змінювати свою природу. У чому я впевнений, так це в тому, що такі ігри ніколи не закінчуються з рахунком 0:0, тому, якщо ви хочете отримати результат, вам потрібно забити гол».

 
Джерело Football Italia
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.