Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
1858
0

Оболонь-Бровар — Чорноморець. Прогноз і анонс на матч Першої ліги України

Рідні стіни «пивоварів» проти досвіду Сергія Ковальця

Оболонь-Бровар — Чорноморець. Прогноз і анонс на матч Першої ліги України
ФК Оболонь-Бровар

У середу, 15-го липня, відбудеться поєдинок 24-го туру Першої ліги України, в якому «Оболонь-Бровар» в Києві прийме одеський «Чорноморець».

«Оболонь-Бровар» не втратив шансів на вихід в УПЛ за підсумками сезону. Після 23-х зіграних турів клуб посідає 6-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 42 очки за різниці забитих і пропущених м'ячів 33-26. У лідируючого «Інгульця» 47 пунктів — відрив не так вже й великий.

Але 8-го липня сталася дивна подія. Головний тренер «Оболоні-Бровар» Олег Мазуренко... пішов у відпустку до кінця сезону 2019/2020. Виконуючим обов'язки наставника команди став Валерій Іващенко. І в першому ж матчі за Іващенка «Оболонь-Бровар» на виїзді виграв у «Миколаєва» з рахунком 1:0, перервавши свою серію без перемог в п'яти матчах.

Справи «Чорноморця», який нещодавно очолив український фахівець Сергій Ковалець, поки не такі добрі. Після 23-х зіграних турів «Чорноморець» посідає 10-е місце в Першій лізі України, набравши 30 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 29-32. Вдало стартувавши за Ковальця, «Чорноморець» вже два матчі не може виграти, здобувши нічийні результати з «Миколаєвом» (0:0) і «Рухом» (2:2).

Важко спрогнозувати, як складеться матч. «Чорноморець» давно не програвав, «Оболонь-Бровар» піднісся духом за нового тренера... Найбільш імовірним результатом протистояння бачиться результативна нічия. Втім, на стороні «Оболоні» будуть рідні стіни, а за «Чорноморцем» стоїть весь досвід Ковальця...

15 липня, середа

«Оболонь-Бровар» — «Чорноморець»
Київ. Стадіон «Оболонь-Арена». 19:00
Пряма трансляція матчу буде доступна на YouTube-каналі «Оболоні-Бровар»
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.