Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3168
1

Символічна збірна 30-го туру УПЛ

Найкращі гравці минулого туру за версією Sport.ua

Символічна збірна 30-го туру УПЛ
ФК Динамо Київ. Беньямін Вербич

Sport.ua представляє символічну збірну 30-го туру УПЛ.

Воротар:

Бетім Халімі («Олімпік»). Донецька команда нечасто балує своїх шанувальників перемогами, але в матчі з «Маріуполем» «Олімпік» розійшовся по повній програмі — 4:1. 24-річний косовар Бетім був під стать команді, його гра допомогла «Олімпіку» здобути розгромну перемогу.

Захисники:

Микита Кравченко («Олімпік»). Був дуже активний як в обороні, так і в атаці. Створив декілька небезпечних моментів і допоміг своїй команді розбити «Маріуполь» (4:1).

Віталій Вернидуб («Зоря»). Стовп оборони луганського клубу впевнено зіграв із «Колосом». Не дозволив суперникові вільностей в атаці. У підсумку, «Зоря» не просто перемогла, а й утримала свої ворота на замку (2:0).

Іван Зотько («Олімпік»). Якісно цементував оборону своєї команди в матчі з «Маріуполем». Більш того, саме після його удару зі штрафного Завійський добив м'яч у сітку, зробивши рахунок 3:0 на користь своєї команди.

Півзахисники:

Тарас Завійський («Олімпік»). За перші півгодини матчу з «Маріуполем» Тарас оформив дубль. З огляду на те, що між голами Завійського відзначився і Дегтярьов, результат матчу був фактично вирішений.

Манор Соломон («Шахтар»). Мабуть, був найактивнішим гравцем «Шахтаря» в поєдинку з «Десною» (4:2). Багато переміщався, віддавав, бив... У підсумку, записав у свій актив гол і результативну передачу.

Владислав Кочергін («Зоря»). Черговий дуже якісний і результативний матч для Кочергіна. 24-річний гравець луганської команди відзначився дублем, що дозволило «Зорі» обіграти «Колос» з рахунком 2:0. До слова, на рахунку Кочергіна вже 7 забитих м'ячів в поточному сезоні УПЛ.

Максим Третьяков («Олександрія»). Говоримо «залізні нерви» — маємо на увазі Максима Третьякова. Говоримо «Максим Третьяков» — маємо на увазі залізні нерви. Футболіст «Олександрії» холоднокровно реалізував два з двох пенальті у ворота «Динамо», принісши своїй команді нічию 2:2. Бойко дуже старався, але перехитрити Третьякова так і не зумів.

Нападники:

Владислав Супряга («Дніпро-1»). Оформив надважливий дубль у ворота «Львова», який дозволив його команді взяти верх з рахунком 3:2. Був активний, багато працював на атаку.

Беньямін Вербич («Динамо»). Вийшовши на заміну замість Русина на 61-й хвилині матчу, Вербич за 15 хвилин оформив дубль, фактично врятувавши гру для «Динамо». Загадка, чому Олексій Михайличенко не випустив найкращого легіонера в сучасному «Динамо» на поле раніше, але тренеру, звичайно, видніше.

Ренан («Львів»). Відзначився дублем вже до 19-й хвилині зустрічі з «Дніпром-1». Так, у другому забитому м'ячі невдало зіграв голкіпер Кліщук, але Ренан швидко продемонстрував, що він вміє вижимати максимум зі своїх моментів. На жаль для «Львова», матч завершився поразкою, але нападник зробив все, що було в його силах.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zac1310
Странная сборная. Неужели настолько крута победа Олимпика над Мариком?
Не думаю