Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 12 липня 2020, 13:58
1849
0

Наполі - Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

«Мілан» їде в гості до Дженнаро Гаттузо

| Оновлено 12 липня 2020, 13:58
1849
0
Наполі - Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
twitter.com/sscnapoli

У 32-му турі Серії А буде два матчі, які претендують на статус центрального. У суботу «Ювентус» зіграє з «Аталантою», а в неділю «Наполі» прийме «Мілан». «Россонері» їдуть в гості до своєї легенди і нещодавнього наставника Дженнаро Гаттузо - дуже яскрава вивіска.

Та й з чисто спортивної точки зору матч обіцяє бути дуже цікавими, адже зараз обидві команди перебувають у чудовій формі. «Наполі» після карантину виграв Кубок Італії і взяв 12 очок з 15 можливих в Серії А - «Партенопеї» поступилися тільки «Аталанті», яку зараз не може зупинити ніхто.

«Мілан» останнім часом також вражає. Протягом останніх двох тижнів «россонері» примудрилися обіграти «Рому», «Лаціо» і «Ювентус». Правда, серед цих матчів затесалася і виїзна нічия 2:2 зі СПАЛом.

Розмови Златана Ібрагімовича про те, що якби він був в команді з початку сезону, то клуб боровся б за Скудетто - це, звичайно, перебільшення, однак зараз «Мілан» в чудовій формі, і це факт. Хоча головною рушійною силою команди Стефано Піолі зараз варто називати скоріше не Златана, а Анте Ребіча, який провалив першу половину сезону, проте в останніх 13 матчах Серії А забив 10 голів.

Незважаючи на прекрасну поточну форму, обидві команди вже не борються за місце в зоні Ліги чемпіонів - занадто багато було упущено на початку сезону. Турнірної мотивації у «Мілана» зараз більше. «Наполі» завдяки перемозі в Кубку Італії вже забезпечив собі місце в Лізі Європи на наступний сезон, а ось «Мілану» за місце в єврокубках ще треба поборотися. Для цього треба обійти «Наполі» або «Рому», відставання від яких - два очки.

Обидві команди підійдуть до матчу не в оптимальних складах. У «Наполі» через травму не зіграють воротар Давід Оспіна, захисник Кевін Малькюі і форвард Фернандо Льоренте. У «Мілана» в лазареті центрбеки Маттео Мусаккйо і Лео Дуарте, а також півзахисник Саму Кастільєхо.

Букмекери фаворитом матчі вважають «Наполі». Коефіцієнт на перемогу господарів - 2,14, на «Мілан» - 3,64. Імовірність нічиєї - 3,62.

Орієнтовні склади:

«Наполі»: Мерет - Ді Лоренцо, Максімовіч, Кулібалі, Маріо Руй - Руїс, Демме, Зєліньскі - Кальєхон, Мертенс, Інсіньє

«Мілан»: Доннарумма - Конті, К’яер, Романьйолі, Ернандес - Кессьє, Беннасер - Салемакерс, Бонавернтура, Чалханоглу - Ібрагімович

12 липня, неділя

«Наполі» — «Мілан»
Неаполь. «Сан Паоло». Початок - в 22:45
ТБ-трансляція на «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 00:28 13
Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ

Український воротар здійснив найбільшу кількість сейвів в одному матчі

Томас ТУХЕЛЬ: «У першому таймі була шахова партія»
Футбол | 18 квітня 2024, 03:53 0
Томас ТУХЕЛЬ: «У першому таймі була шахова партія»

Головний тренер Баварії прокоментував перемогу у матчі 1/4 фіналу ЛЧ із Арсеналом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.