Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 11 липня 2020, 17:57
1095
0

Ліверпуль – Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Чи підуть «червоні» за рекордом?

| Оновлено 11 липня 2020, 17:57
1095
0
Ліверпуль – Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Твіттер Ліверпуля

У суботу, 11 липня, відбудеться матч 35-го туру АПЛ, в якому «Ліверпуль» прийме «Бернлі». «Червоні» – явні фаворити майбутнього протистояння, хоча у «бордових» є хороший стимул нав’язати боротьбу команді Юргена Клоппа.

Перший матч в статусі чемпіона «Ліверпуль» провалив, зазнавши розгромної поразки від «Манчестер Сіті» (0:4). Однак «червоні» швидко зібралися і виграли наступні 2 поєдинки. Спочатку мерсисайдці обіграли «Астон Віллу» (2:0) а потім – «Брайтон» (3:1).

Підсумковий результат у матчі проти «чайок» «Ліверпулю» зіпсувала травма капітана команди – Джордана Хендерсона. Клопп заявив, що у англійця серйозне пошкодження. Хавбек не зіграє проти «Бернлі». Під питанням також залишається захисник Деян Ловрен, який пропустив 3 останні матчі «червоних». Захисник Жоель Матіп вибув до кінця сезону.

«Бернлі» невдало вийшов з карантину. У першому матчі після паузи команда Шона Дайча пропустила 5 сухих голів від «Манчестер Сіті». Після цього, однак, «бордові» зібралися і більше не програвали в наступних поєдинках. Більше того, на рахунку «Бернлі» 3 перемоги в останніх 4-х матчах.

У «бордових» теж є кадрові втрати. Матч проти «Ліверпуля» пропустить капітан команди Бен Мі. На «Енфілд» не поїдуть також Ешлі Барнс, Метью Лоутон і Джек Корк. Дайч обходився без усіх чотирьох в останніх двох матчах, але в поєдинку проти мерсисайдського клубу кожен гравець буде важливим для тренера.

Статистика на стороні «Ліверпуля». «Червоні» перемагали «Бернлі» 47 разів. На рахунку «бордових» 33 вікторії. Ще 25 раз команди грали внічию. «Бернлі» нерідко буває складним суперником для «Ліверпуля». У матчі 1-го кола «червоні» розгромили «бордових» з рахунком 3:0. Однак у попередні сезони мерсисайдці пропускали від «Бернлі» практично в кожному матчі.

Здавалося б, «Ліверпуль» вже вирішив усі питання в Англії, але ні. Мерсисайдцям потрібно здобути ще 3 перемоги, щоб набрати більше 100 очок. Після цього вони стануть першою командою в Прем’єр-лізі, якій підкориться подібне досягнення. У «Бернлі» свої, скромніші цілі. «Бордові» займають 10-те місце в турнірній таблиці АПЛ, але продовжують боротьбу за вихід в єврокубки. Від місця в Лізі Європи команду відокремлюють всього 3 бали.

Букмекери повністю на стороні «Ліверпуля». Коефіцієнт на перемогу господарів – 1,25; на вікторію гостей – 12,0. Нічия оцінюється в 6,30. Дійсно, незважаючи на непоступливість «Бернлі», у команди дуже мало шансів проти «Ліверпуля» навіть на порожньому «Енфілді». Велика ймовірність, що в нинішньому сезоні «бордові» так і не стануть проблемою для «червоних». Мерсисайдці підуть за рекордом.

Орієнтовні склади:

«Ліверпуль»: Аліссон; Александер-Арнольд, Гомес, ван Дейк, Робертсон; Кейта, Фабіньо, Мілнер; Салах, Фірміно, Мане.
«Бернлі»: Поуп; Бардслі, Лонг, Тарковськи, Тейлор; Гудмундссон, Вествуд, Браунхілл, Макніл; Родрігес, Вуд.
 

11 липня, субота 

«Ліверпуль» — «Бернлі»
Ліверпуль. Стадіон «Енфілд». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports Ukraine
Ліверпуль - Бернлі. Онлайн-трансляція матчу
Прогноз Sport.ua — 3:0
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.