Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
7578
11

Шахтар зіграє проти Десни без основних виконавців

Ключові гравці донецького клубу отримають короткострокову відпустку

Шахтар зіграє проти Десни без основних виконавців
ФК Шахтар Донецьк

Донецький «Шахтар» до матчу 30-го туру УПЛ проти «Десни» готується без трьох гравців основного складу - Марлоса, Миколи Матвієнка та Жуніора Мораеса.

Крім цих футболістів, головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру звільнить від тренувального процесу після гри з «Десною» ще кількох гравців.

За інформацією джерела, мова йде про тих футболістів, які провели найбільше матчів у сезоні. Вони отримають короткострокову відпустку перед підготовкою до гри 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Вольфсбурга».

Після того як на спеціальній нараді УЄФА буде визначено дату і місце матчу-відповіді Ліги Європи з німцями (5 або 6 серпня), Каштру оголосить команді дату виходу з відпустки.

Нагадаємо, «Шахтар» достроково став чемпіоном країни за п'ять турів до кінця чемпіонату України. Матч «Десна» - «Шахтар» відбудеться в неділю, 12 липня. Початок о 19:30 за Києвом.

Раніше повідомлялося, що п'ять гравців «Шахтаря» тренуються за індивідуальною програмою.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Trasher311987
Спорт.юа если у вас есть яйца опубликуйте пожалуйста как Шахтер давал в ноябре 2016 года 300000 грн Федерации футбола на их нужды.
DKFC
Ничейка и Динамо еще больше усложняется задача ...
А винить только себя надо.. Пол состава летом выгнать в аренды.
Олександр Фурманов
"Десне" и "Заре" открыть дорогу к медалям!!! А киевский "Суркисёнок" пусть побухает из Кубка Украины и готовиться к плей-оф за участие в Лиге Европы. Михалийченко получит очередной пинок в задницу от братьев Суркисов, а Максимов узнает,что его удерживание Исенко на скамье запасных, то есть сдача финала киевлянам в зачёт не пошла, на главного тренера "Динамо" не потянула и получит уже от Полтавы вышеупомянутый пинок, но уже в свою задницу.