Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 10 липня 2020, 02:27
10956
12

Агробізнес лідирує в Першій лізі, але виходити в УПЛ не планує

У клубу не готовий стадіон

| Оновлено 10 липня 2020, 02:27
10956
12
Агробізнес лідирує в Першій лізі, але виходити в УПЛ не планує
fcab.com.ua

Команда «Агробізнес» лідирує в Першій лізі, проте клуб не подавав документи на атестацію і не збирається брати участь в УПЛ сезону 2021/21 навіть в тому випадку, якщо буде фініш в топ-3.

Президент «Агробізнесу» Олег Собуцький розповів, що в Волочиську не готовий стадіон, а грати в інших містаx команда не збирається.

«Ми і не будемо подаватися на атестацію, тому що у нас не готовий стадіон у Волочиську. Ми зараз тільки робимо проекти, тому, дай бог, будемо подаватися на наступний рік. А в цьому не плануємо».

«Футболісти з розумінням до цього ставляться, адже на старті сезону ми пояснили їм про неготовність клубу до УПЛ», - сказав Собуцький.

Зараз «Агробізнес» лідирує з 46 очками, однак щільність у таблиці така, що 6-й «Рух» відстає на 6 пунктів при матчі в запасі.

Оцініть матеріал
(113)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KIEWADIM
клуб пока не готов. удачи в будущем
BekXan
От реально за такие вещи лишать статуса проф клуба отправлять в аматоры и запрещать заниматься футболом лет 5 ! Для кого вы играете и зачем?
Все команды первой лиги те кто хотят и стремятся в вышку обязаны привести в порядок стадион к УПЛ.Более того запрещать командам с первой лиги входить в УПЛ без стадиона установленного порядка.Когда вы уже президенты клубов научитесь думать мозгами.Сначала база и стадион потом команда и результат ,а не наоборот !
Invulnerable
Нет та дайте стадион агробизнесу , нет чтобы гнобить команду ***ный стыд