Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 10 липня 2020, 02:26
1060
0

Карлос Такам – Джеррі Форрест. Прогноз і анонс на бій

Вранці 10 липня в Лас-Вегасі пройде цікаве шоу боксу

| Оновлено 10 липня 2020, 02:26
1060
0
Карлос Такам – Джеррі Форрест. Прогноз і анонс на бій
Twitter

На арені MGM Grand в Лас-Вегасі (штат Невада, США) вранці 10 липня (за Києвом) на шанувальників очікує шоу боксу від промоутерської компанії Top Rank Boxing.

У головній події 39-річний французький боксер камерунського походження Карлос Такам вийде на ринг проти 32-річного американця Джеррі Форреста. У другому бою непереможений проспект з США Карлос Кастро битиметься з мексиканцем Сезаром Хуаресом.

Бекграунд

Спочатку планувалося, що в шоу візьме участь 31-річний американський суперважковаговик Джаррелл Міллер, проте він в черговий раз провалив допінг-тест. У попередній спробі у нього зірвався титульний бій проти Ентоні Джошуа в червні 2019 року. Тепер Міллера в головному бою замінив Карлос Такам.

Форрест розкритикував Міллера: «Ми б'ємо людей по голові. Це не скандал. Це справжнє життя, замах на вбивство. Ви можете вбити когось з допомогою удару по голові. Якщо ви перебуваєте під допінгом і наносите комусь удар по голові, це спроба вбивства. Ви використовуєте чужорідну речовину в бойовому спорті. Для мене це неприйнятно. Я ніколи не зможу прийняти це».

Вступити в бій з Форрестом тепер готовий Карлос Такам. Це ветеран, який отримав перемоги над Тоні Томпсоном і Майклом Грантом, але зазнав невдачі у великих боях з Ентоні Джошуа, Дереком Чісорою, Джозефом Паркером і Александром Повєткіним.

Довгий час Карлос Такам вважався суперником для Олександра Усика у його дебюті в суперважкому дивізіоні, однак цей поєдинок в травні минулого року не відбувся через розрив біцепса в українця.

За словами організаторів, їм пощастило залучити Такама для головного бою. Ветеран вже тренувався протягом останніх кількох місяців і знаходився у формі, щоб прийняти бій на короткому повідомленні.

Цитати перед боєм

Джеррі Форрест: «Ось так виглядає політика в боксі. За мною не стояв жоден серйозний промоутер, і я програв, хоча насправді виграв бій у Джермейна Франкліна. Люди добре знали, хто насправді був кращим у тому бою. Що стосується нинішнього бою, сила Такама – це тиск і велика кількість ударів, але я добре підготовлений і буду в ще кращій формі, ніж він.

Я вірю в себе і свою перемогу, чи то над Міллером або Такамом, який його замінив. Такам буде вражений силою мого удару. У мене унікальний стиль боксу, я добре навчений, і у мене сильний удар. Я покажу людям, на що я здатний, і вони запам'ятають моє ім'я. На відміну від інших боксерів, в більш пізніх раундах я відчуваю себе так само добре, як і в попередніх. Я дійсно хороший боксер суперважкої ваги».

Карлос Такам: «Ми готувалися до поєдинку з Оскаром Рівасом 14 липня, але опонент знявся з бою, так що я в будь-якому випадку був готовий. Я радий, що отримав цю чудову можливість продемонструвати свої навички американським уболівальникам.

Нам вдалося організувати тренування, оскільки ми живемо в гірській місцевості. Шанси в цьому бої не будуть рівними. Просто дивіться поєдинок на ESPN. Це буде велике шоу».

Прогноз на бій – перемога за очками Карлоса Такама.

Файткард шоу бокса у Лас-Вегасі:

  • Карлос Такам (Франція / Камерун, 38–5–1, 28 КО) – Джеррі Форрест (США 26–3, 20 КО)
  • Карлос Кастро (США, 25–0, 10 КО) – Сезар Хуарес (Мексика, 25–8, 19 КО)
  • Джошафат Ортіс (Пуерто-Ріко, 7–0, 4 КО) – Джошуа Орта (США, 6–0, 2 КО)
  • Фред Вілсон-молодший (США, 6–0–2, 2 КО) – Донте Стаббс (США, 6–1, 2 КО)
  • Пітер Кортез (США, 2–1, 1 КО) – Корі Чемпіон (США, 1–3, 1 КО)

Церемонія зважування

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.