Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
|
595
2

В'ячеслав ШЕВЧУК: «Для Динамо сезон без трофеїв буде повним провалом»

Експерт припускає, що кияни можуть програти у фіналі Кубка України

В'ячеслав ШЕВЧУК: «Для Динамо сезон без трофеїв буде повним провалом»
Футбол 1/2/3. В'ячеслав Шевчук

Колишній гравець збірної України В'ячеслав Шевчук поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку між київським «Динамо» і полтавською «Ворсклою» у межах фіналу Кубка України.

— Дві команди пройшли непростий шлях до цієї вершини. Трофей розіграють в одній грі, тому я б назвав «Динамо» фаворитом тільки на папері. Внутрішні проблеми не дають команді грати більш якісно, ​​впевненіше. Для киян залишитися без титулів в якомусь із внутрішніх турнірів – це повний провал. З огляду на те, що з «Шахтарем» зараз нереально конкурувати, для динамівців виграш Кубка України в якийсь мірі компенсував би програш в Прем’єр-лізі.

«Ворскла» ж, на відміну від «Динамо», вирішила питання в чемпіонаті, тому повністю зосередилася на підготовці до Кубка України.

— Морально полтавцям буде легше?
— Думаю, так. Молоді гравці «Динамо» під великим психологічним тиском, і вони не справляються з цією проблемою. У чемпіонаті команда може зайняти ще четверте місце…

А що стосується «Ворскли», то, знаючи Юру Максимова, команда розкутою вийде на гру. Якщо функціонально полтавці витримають, то «біло-синім» доведеться дуже важко.

— «Ворскла» не буде притискатися до своїх воріт?
— Упевнений, що ні. «Ворскла», припускаю, буде високо пресингувати. Точно так, як коли вони виграли у «Шахтаря» в чемпіонаті після зимової перерви.

Фінал Кубка України «Динамо» — «Ворскла» відбудеться в Харкові на ОСК «Металіст» у середу, 8-го липня, о 21:30 за київським часом.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Муґунот Уух
можно подумать, что с этим полутрофеем сезон им запишут в достижения
mist76
Если я не ошибаюсь, суперкубок выиграло Динамо