Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
5180
13

Олексій АНДРОНОВ: «Динамо вже було слабшим, ніж зараз»

Спеціаліст поділився спогадами про важкі часи для київської команди

Олексій АНДРОНОВ: «Динамо вже було слабшим, ніж зараз»
Чемпіон. Олексій Андронов

Відомий російський коментатор Олексій Андронов розповів, чи пам'ятає він «Динамо» слабшим, ніж воно виглядає зараз.

«Я думаю, що було. Була катастрофічна команда за Дем'яненка і Сабо, яка побила всі антирекорди в Лізі чемпіонів. Саме як команда, оскільки за рівнем гравців вона була сильнішою за нинішню.

Було «Динамо», яке сповзло на четверте місце в чемпіонаті України за Блохіна. Тоді Ігор Суркіс сказав, що уявити собі таке не може. Тепер ми розуміємо, що таке дійсно можливо.

Як оцінювати силу «Динамо»? Через матчі з «Шахтарем» — не вийде. Через матчі з «Десною» або «Зорею»? Ми вже говорили, що «Динамо» впало за рівнем, але, повторюся, потрібно дочекатися підсумків сезону і початку наступного», — зазначив Андронов.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Lion
Зачем такие сравнения, разных времен, если бы жил Днепр и Металист то динамо боролись бы за 4 место! И не известно или еще заняли бы его.
Vitalik_Medvid
Динамо Демяненка і Сабо було жахливе, але те, на що схоже теперішнє Динамо, не йде в жодне порівняння з тими. Щодо Динамо Блохіна, воно теж було далеким від ідеального, але четверте місце зайняло тільки тому, що і Металіст, і Дніпро тоді були дуже круті. Такої імпотенції у всіх лініях, як зараз, у Динамо не було ніколи за часи незалежної України - абсолютний безлад на полі, ніякоі структури гри, жодних «домашніх заготовок», і повна безнадія у очах - люди просто не знають, що їм робити на полі. А підказати немає кому - порожній погляд Михайличенка з кожною грою доводить все більше,що він абсолютною некомпетентний в тренерській роботі. Як і його помічники, доречі..
KIPR ALECS
когда Динамо на 4 опустилось у нас было 3 команды уровня полуфинала ЛЕ
bzzzzz
сложно понять куда уже хуже... о чем он вопще говорит ? Да это навернека самое слабое Динамо за всю историю. Вдумайтесь, команда конкурирует с Десной, Зарей, Александрией ... и это гранд украинского футбола, который имеет возможности, которые этим другим и не снились... такое даже в страшном сне представить было сложно, в ЛЕ команда не может даже из гуппы выйти, с фиг пойми какими командами
fedd1979
Коли "Динамо" було четвертим, тоді були "Дніпро" і "Металіст", а не "Десна" і "Колос". Це по-перше, а по-друге, тоді позорилися в Лізі чемпіонів, а тепер - в Лізі Європи. Є різниця?
axylinam
Этот кокошник не прав,если учитывать качество игры во внутреннем чемпионате,то нынешнее Динамо показывает удручающий футбол,который даже не всегда похож на мужской футбол нынешнее Динамо самое слабое за всю историю,причём с большим отрывом
bullyUA
При Лобановском Динамо раз заняло седьмое место в чемпионате СССР.
DKFC
Шакалы увидели кровь ...
dadlismit
Зато Демьяненко утверждал, что у игроков его команды глаза горели Сейчас блеска в глазах не наблюдается, а Миха - тренер вообще сидитна лавке как печальная рыба солнце
Alex86 1
Представляю это дк закинуть во все те условия что назвал АА и какие там рекорды были бы, ни к селу ни к городу приплел сравнения, да и в принципе оч круто думать когда было хуже для такого клуба. Чертишо.