Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 08 липня 2020, 01:08
1583
0

ФОТО. Перед фіналом. Динамо провело тренування в Харкові на ОСК Металіст

Динамівці випробували газон, де 8 липня відбудеться фінальний поєдинок

| Оновлено 08 липня 2020, 01:08
1583
0
ФОТО. Перед фіналом. Динамо провело тренування в Харкові на ОСК Металіст
ФК Динамо Київ

Ввечері напередодні фінального поєдинку Кубка України 2019/20 київське «Динамо» провело передматчеве тренування на ОСК «Металіст».

Гравців, тренерський штаб і персонал команди на стадіоні зустріли задіяні в проведенні матчу служби, серед яких – медпрацівники, які вимірювали у кожного динамівця температуру. Нині це обов'язкова частина медпротоколу.

Потім динамівці випробували газон ОСК «Металіст», де 8 липня відбудеться фінальний поєдинок за трофей. Після карантинної паузи на «Металісті» ще не проводилися матчі команд Прем'єр-ліги, однак два домашні матчі провів харківський «Металіст-1925», останній з яких – в суботу, 4 липня. До слова, за цей матч поле отримало найвищу оцінку – 5.

У вівторок вдень «біло-сині» прилетіли до Харкова чартерним рейсом з аеропорту «Київ» і заселилися в престижний п'ятизірковий готель Kharkiv Palace, розташований в центрі міста біля знаменитого будинку Держпрому – одного із символів Харкова, на найбільшій в Європі площі Свободи.

Вранці в день матчу в розкладі команди значиться прогулянка неподалік від готелю. Динамівці планують вийти на вулицю в 11 ранку. Нагадаємо, матч «Динамо» – «Ворскла» розпочнеться о 21:30 і відбудеться без глядачів.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.