Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1723
0

Манчестер Сіті – Ньюкасл. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Чи візьмуть «сороки» реванш за поразку в Кубку Англії?

Манчестер Сіті – Ньюкасл. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Твіттер Манчестер Сіті

У середу, 8 липня, відбудеться матч 34-го туру чемпіонату Англії, в якому «Манчестер Сіті» прийме «Ньюкасл». На перший погляд може здатися, що команди позбавлені турнірної мотивації. Насправді, це не так.

«Манчестер Сіті» після рестарту сезону виступає нестабільно. Що цікаво, у «містяни» давно не було нічиїх. В останніх шести матчах команда Хосепа Гвардіоли здобула 3 перемоги і зазнала стільки ж поразок.

«Сіті» виступає на подив нестабільно. Розгромивши «Ліверпуль» (4:0), «містяни» поступилися «Саутгемптону» з мінімальним рахунком. Найбільше дивує навіть не програш команди з Манчестера, а те, що вона жодного разу не забила. Габріель Жезус поки не користується відсутністю Серхіо Агуеро. Та, як би там не було, у «Манчестер Сіті» друге місце в турнірній таблиці АПЛ і зручний відрив від «Лестера» на 8 очок.

Нових кадрових втрат у «містян» не спостерігається. Агуеро – єдиний, хто вибув на тривалий термін. Цілком імовірно, що в стартовий склад повернеться Кевін Де Брюйне, який почав матч проти «Саутгемптона» на лавці запасних. А ось Олександр Зінченко, який допустив грубу помилку в тому ж поєдинку, навряд чи вийде в старті.

«Ньюкасл» після відновлення сезону виглядає непогано. З урахуванням результатів, встановлених до паузи, «сороки» не програють в АПЛ вже протягом шести матчів. Єдиної поразки після рестарту команда Стіва Брюса зазнала в матчі 1/4 фіналу Кубка Англії (0:2) якраз від «Манчестер Сіті». Правда, потім «Ньюкасл» відігрався на «Борнмуті», якому відвантажив 4 м’ячі.

«Сороки» мають відразу кілька причин як мінімум не програти на «Етіхаді». По-перше, потрібно поквитатися з «містянами» за кубковий матч. По-друге, поразка може відкинути команду на 2 місця вниз у турнірній таблиці. В даний час «Ньюкасл» розташовується на 12-му рядку, маючи 43 очки в активі. Позаду «сорок» розташовуються «Саутгемптон» і «Крістал Пелас», які були б не проти поліпшити свої позиції.

Цікаво, що статистика на боці «Ньюкасла». «Сороки» перемагали «містян» 72 рази. У «Манчестер Сіті» 69 вікторій. Ще 40 раз команди грали внічию. У поточному сезоні «Ньюкасл» ще не перемагав «Ман Сіті». У матчі першого кола команди зіграли внічию – 2:2, а в кубковому протистоянні «сороки» поступилися. У минулому сезоні «Ньюкасл» перемагав «Манчестер Сіті» з рахунком 2:1.

«Ньюкасл» останнім часом є не дуже зручним суперником для «Манчестер Сіті». Проте, «містяни» при всіх їхніх проблемах підійдуть у якості фаворитів до цього матчу. Букмекери зовсім не вірять у команду Стіва Брюса. Коефіцієнт на перемогу господарів – 1,11; на вікторію гостей – 28,0. Нічия оцінюється в 9,90. Висока ймовірність, що в матчі буде забито більше трьох голів (коеф. 1,99).

«Ньюкасл» після рестарту забивав як мінімум по одному голу в кожному матчі Прем’єр-ліги. У «Манчестер Сіті» періодично виникають проблеми в обороні, тому «сороки» цілком можуть забити на контратаках. Інше питання – скільки заб’ють «містяни». У «Ньюкасла» дуже мало шансів навіть на нічию. «Манчестер Сіті» виступає стабільно добре на своєму полі навіть при порожніх трибунах. В останніх двох матчах «городян» вдома – 8 забитих голів і 0 пропущених. Команда Гвардіоли постарається продовжити переможну тенденцію.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Сіті»: Едерсон; Вокер, Отаменді, Ляпорт, Менді; Де Брюйне, Родрі, Гюндоган; Фоден, Жезус, Стерлінг.
«Ньюкасл»: Дубравка; Єдлін, Фернандес, Ласселлс, Шер, Роуз; Альмірон, Бенталеб, Шелві, Сен-Максімен; Жоелінтон.

8 липня, середа

«Манчестер Сіті» — «Ньюкасл»
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 20:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports Ukraine
Манчестер Сіті - Ньюкасл. Онлайн-трансляція матчу
Прогноз Sport.ua — 3:1
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.