Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 07 липня 2020, 20:51
2721
1

Перша ліга. Металіст 1925 з Інгульцем тримають лідерство

«Волинь» із «Оболонню Бровар» перемогти не змогли

| Оновлено 07 липня 2020, 20:51
2721
1
Перша ліга. Металіст 1925 з Інгульцем тримають лідерство
metalist1925.com

22-й тур першої ліги розтягнувся на цілих три дні. Вперше після карантину переміг «Минай». Команда Василя Кобіна на виїзді переграла «Балкани» — 2:0. А все завдяки двом дебютним голам Оринчака та Глаголи, які вперше відзначилися в складі «Миная» в офіційних матчах.

Незважаючи на те, що «Агробізнес» начебто й не планує виходити в УПЛ, команда Олександра Чижевського продовжує триматися в трійці лідерів. У цьому турі колектив з Волочиська мінімально переграв аутсайдера «Черкащину» — 1:0. Екс-тренер «Карпат» зізнався, що було нелегко.

Трохи полоскотав нерви своїм уболівальникам «Інгулець». Петровський колектив упевнено вів у матчі з «Авангардом» — 3:0, але в другому таймі пропустив двічі й влаштував собі псування нервів. Утім, петрівці довели справу до перемоги, а вирішальним став гол кращого бомбардира першості Ніки Сітчінави.

Необов'язкової похибкии припустилася луцька «Волинь». Команда, як і раніше, грає без головного тренера Андрія Тлумака, який тільки-но вилікувався від коронавірусу і вже до наступного матчу має бути в строю. Ну а поки що луцький колектив втрачає очки у матчі з «Кременем» — 1:1. Причому лучанам довелося рятуватися на 91-й хвилині, та й то з пенальті. Другий тур поспіль очки команді приносить вічно молодий Денис Кожанов.


fcvolyn.net

«Металіст 1925», в свою чергу, штампує перемогу за перемогою. Уже третю поспіль вікторію харків'яни здобули в поєдинку з «Гірником-Спорт» — 2:1. Точні удари Рібейро Фрейтаса і Сергія Романова принесли колективу три очки і залишили на першому місці в таблиці.

Вперше втратив очки із «Чорноморцем» Сергій Ковалець. Після двох перемог поспіль команда не змогла вдома впоратися з «Миколаєвом», навіть не забивши при цьому — 0:0. Хоча одесити могли вигравати зустріч, але Андрій Штогрин не реалізував вихід сам на сам: воротаря перекинув, та влучив у штангу.

Феєрично закрили тур «Оболонь Бровар» і «Прикарпаття». У киян по два голи забили Батальський і Безуглий, останній, щоправда, перериваючи простріл, гатильнув по своїх воротах. Потім спрацювали заміни івано-франківців, і 19-річний Олег Павлюк зрівняв рахунок. Ведучи по ходу матчу 3:1, оболонці так і не взяли три очки.

Іван АНДРІЙЧЕНКО

4 липня, субота

«Балкани» — «Минай» — 1:2
Голи: Оринчак, 44, Глагола, 84.

«Агробізнес» — «Черкащина» — 1:0
Гол: Бойчук, 83.
Вилучення: Цурупін (Ч), 59, Яцик (Ч), 90+4.

«Інгулець» — «Авангард» — 3:2
Голи: Козак, 10, Мішуренко, 21, Сітчінава, 48 — Матяж, 62, Мурза, 90.

«Кремінь» — «Волинь» — 1:1
Голи: Сула, 53 — Кожанов, 90 + 1 пенальті.

«Металіст 1925» — «Гірник-Спорт» — 2:1
Голи: Фрейтас, 7, Романов, 30 — Корольков, 23 пенальті.
Вилучення: Дяченко (Г), 37.

5 липня, неділя

«Чорноморець» — «Миколаїв» — 0:0

6 июля, понеділок

«Оболонь-Бровар» — «Прикарпаття» — 3:3
Голи: Батальський, 38, 54, Безуглий, 45+3, 56, автогол — Барчук, 26, пенальті, Павлюк, 85.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mr.Frost
Металіст рулить! І я радий! Ой! У нас же тільки-но тепер починаються справжні випробування.. Як казав сліпий , ПОБАЧИМО!