Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 жовтня 2021, 03:55
2311
0

Символічна збірна 29-го туру УПЛ

Найкращі гравці минулого туру за версією Sport.ua

| Оновлено 12 жовтня 2021, 03:55
2311
0
Символічна збірна 29-го туру УПЛ
ФК Десна. Денис Фаворов

Sport.ua представляє символічну збірну 29-го туру УПЛ.

Воротар:

Павло Ісенко («Ворскла»). 16-річний герой півфіналу Кубка України провів свій дебютний матч в УПЛ. Поєдинок зі «Львовом» завершився нічиєю 2:2, але інкримінувати пропущені голи юному воротареві не варто. Навпаки, Ісенко показав непогане вміння читати гру і вибирати вірну позицію. А досвід... Досвід прийде, якщо Павло не проміняє тренування на нічні клуби.

Захисники:

Сергій Борзенко («Львів»). Досвідчений 34-річний захисник відзначився забитим голом на 75-й хвилині зустрічі з «Ворсклою», спритніше за всіх зігравши на добиванні. У підсумку, цей найважливіший м'яч дозволив «Львову» звести матч до нічиєї 2:2.

Олександр Сирота («Динамо»). Так, «Динамо» програло «Шахтарю» з рахунком 2:3. Так, три пропущені м'ячі — це дуже багато. Але, по-перше, варто врахувати силу суперника киян. По-друге, гольових помилок Сирота, який дебютував за першу команду «Динамо», не припустився. Старався, бився, зі своїми догравав. Хороший матч для 20-річного дебютанта, але наступний повинен бути ще краще.

Сергій Логінов («Дніпро-1»). Не дав забити «Олімпіку», намагався допомагати своїй команді в атаці. Щоправда, випадково ледь не травмував свого голкіпера, але, на щастя, все обійшлося.

Денис Фаворов («Десна»). Що творить 29-річний український захисник «Десни» в останній частині сезону! Футболіст відмінно відпрацьовує в обороні і регулярно забиває. Ось і в матчі з «Колосом» Фаворов відзначився дублем, спочатку вразивши ворота дальнім ударом, а потім впевнено реалізувавши пенальті.

Півзахисники:

Валерій Лучкевич («Олександрія»). Команда Володимира Шарана явно не бачилася фаворитом у протистоянні з «Зорею», але забила першою. Лучкевич скористався передачею Безбородька і відкрив рахунок на 17-й хвилині зустрічі. У підсумку, «Олександрія» зуміла завершити матч нічиєю 2:2.

Артем Челядін («Ворскла»). А кажуть, що в Україні не вистачає перспективних молодих футболістів. 20-річний Челядін не тільки провів хороший матч проти «Львова», а й відзначився красивим забитим м'ячем вже на 7-й хвилині зустрічі. Отримавши передачу з флангу, Челядін наважився на дальній удар, і м'яч по дузі залетів у сітку воріт Сарнавського.

Алан Патрік («Шахтар»). Непомітно, мало-помалу, Алан Патрік став гравцем, без якого важко уявити сучасний «Шахтар». У поєдинку з «Динамо» бразильський півзахисник виконав не тільки великий обсяг роботи, але і забив переможний гол, скориставшись ювелірною передачею Тайсона.

Орест Кузик («Десна»). Швидкісний і технічний Кузик буквально замучив нещасну оборону «Колоса», раз по раз залишаючи захисників у дурнях. Сам не забив, але Фаворов забив свій перший гол на добиванні після удару Кузика, а в другому таймі Орест заробив пенальті, реалізований тим же Фаворовим.

Нападники:

Владислав Кабаєв («Зоря»). На цей раз Кабаєв не забив. Але обидва м'ячі «Зорі» — його заслуга. Наприкінці першого тайму він віддав хорошу передачу Хомченовському, а в другому таймі заробив пенальті, реалізований Юрченком. Щоправда, виграти в «Олександрії» «Зорі» так і не вдалося, поєдинок завершився нічиєю 2:2.

Владислав Супряга («Дніпро-1»). Був настільки заряджений на гру з «Олімпіком», що вже на першій хвилині мав два небезпечні моменти, один з яких завершився голом. Міг Супряга забити і другий-третій м'ячі, але кілька разів свою команду врятував голкіпер Чекотун.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 5
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.