Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 липня 2020, 15:02
2065
3

Олександр СОПКО: «Динамо знаходиться під тиском. Він дуже сковує гравців»

Спеціаліст висловився про боротьбу за друге місце в УПЛ

| Оновлено 06 липня 2020, 15:02
2065
3
Олександр СОПКО: «Динамо знаходиться під тиском. Він дуже сковує гравців»
ТК Футбол. Олександр Сопко

Колишній захисник «Шахтаря» і футбольний експерт Олександр Сопко прокоментував боротьбу за друге місце в чемпіонаті України.

- Ми побачимо захоплюючий фініш чемпіонату, в якому за медалі будуть боротися три різних за стилем команди. Складніше за інших буде «Динамо», яке знаходиться зараз у великій психологічній ямі. Кияни перебувають під величезним тиском, і він їх дуже сковує. З огляду на те, що в «Динамо» ще й гра не поставлена... Помітно адже, динамівці виходять на поле з острахом не добитися потрібного результату.

- Все вирішить очна зустріч «Динамо» і «Зорі», або розклад серйозно зміниться вже в найближчому - 30-му турі?
- Кожен тур, кожен поєдинок може щось серйозно змінити. Візит «Динамо» в гості до «Олександрії» в 30-му турі легким для біло-синіх не буде. Команда Шарана в матчі з «Зорею» довела - так просто очки у неї не відбереш. Нас очікує своєрідний міні-турнір в УПЛ, в якому ніхто з претендентів на срібло не має права помилитися. Думаю, що складніше за інших доведеться все-таки «Десні», оскільки їй належить зіграти з «Шахтарем», - сказав Сопко.

Нагадаємо, 29-ти турів УПЛ «Десна» та «Динамо» мають по 55 очок і посідають друге і третє місця. На один бал менше у «Зорі».

 

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ostrov_J
Зато за пределами поля никакой скованности. Селфи, прически, татушки, показушки и поумничать о том, как они любят свой клуб и их болельщиков.....Противно!!!!
Oleksandr Kelym
Динамо знаходиться під тяжким тиском тупого Суркіса ! Чорне "динамівське" серце Суркіса душить клуб: замість того, щоб взяти доброго тренера взяв дохлого судака Михайличенка - бездар що в тренувальному процесі, що в психологічному контакті з гравцями, соплєжуй!
zzg77
Жаль, что он в лагере кротов! Иногда многое недоговаривает и изворачивается. А так один из лучших наших экспертов, тонко понимает футбол.