Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 липня 2020, 13:46
10467
13

Артем ФРАНКОВ: «Динамо виглядало огидно і відігралося випадково»

Але ніяка невдача в окремо взятому матчі не вплине на долю Олексія Михайличенка

| Оновлено 03 липня 2020, 13:46
10467
13
Артем ФРАНКОВ: «Динамо виглядало огидно і відігралося випадково»
Sport.ua. Артем Франков

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков поділився думкою щодо майбутнього тренерського штабу київського «Динамо» на чолі з Олексієм Михайличенком.

«Звичайно, нічого хорошого по нинішній грі київського «Динамо» не можна сказати ані по матчу з «Колосом», де була вирвана перемога, ані по грі з «Десною», яка була програна. «Динамо» виглядало огидно, оскільки, як на мене, відігралося випадково, а не завдяки логіці гри.

Але було інтерв'ю Ігоря Суркіса, а люди такого калібру не дають інтерв'ю просто так. Так ось, там переслідувалося надзавдання — дати кілька посилань. Зокрема, пояснити політику з приводу нинішнього головного тренера Олексія Михайличенка.

Були сформульовані смислові точки: друге місце в чемпіонаті і Кубок України, потім — проходження кваліфікації в Лізі чемпіонів. Зрозуміло, що ніяка невдача в окремо взятому матчі не зможе вплинути на долю тренера. Поки тривають ці турніри, ніяких рухів у бік головного тренера не буде. Більш того, я розумію, коли президент намагається захистити свого головного тренера від тиску.

Президент — єдина людина, яка приймає рішення з цього питання. Всі заклики і всі обурення — балачки ні про що», — заявив Франков в ефірі свого каналу на YouTube.

Оцініть матеріал
(91)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 25 квітня 2024, 00:08 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 5
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
IronValdemar
Немає ніяких проблем. Суркіс хоче ручного тренера. І це самий головний критерій, а не сама кваліфікація. От і результат. Як вже складається, що тренери, якіможуть побудувати команду не бувають ручними.
Тому нічого не зміниться навіть від відставки. Піде Міха, прийде наступний "Міха".
Ребров був світлою плямою.
Panama2830
Динамо грає так, як тренерує команду головний тренер.... коли скажімо Рябоконь, Вернидуб, інші тренери тренують команди то відповідно є результат, є сама гра, тренерська думка, тактика, стратегія... це все в сукупності і дає результат..... А що дає, типу тренер Михайличенко???? Який у нього результат всі ми бачимо.... ну невже команді потрібно зайняти 3 чи 4 місце, чи знову вкотре обісратися в Європі, щоб Суркіс звільнив чергового фізрука з «динамівським серцем».. Ось було б цікаво подивитися на рокеровочку Михайличенка в Десну, а Рябоконя в Динамо.... Ото в Чернігові сміху було б.....
dd dent
Ждун капитан очевидность прям
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
George Abuladze
Варианты отставки Михайличенка всего 2,
1 вариант- если Динамо займет 3 или 4 место в ЧУ
2 вариант - вылетят в 3 раунде отбора за ЛЧ
Игорь Петров
Посылы, отправные точки и другое словоблудие, все для того, чтобы самому и проплаченным спикерам , прикрыть свою несостоятельность возродить хотя бы частицу былой славы клуба. Скажу так , пока во главе клуба Суркисы( в силу менталитета своей национальности) команда всегда будет сереньким середняком. Для возрождения, необходимы серьёзные инвестиции, Суркисы же по-крупному тратиться не превыкли, а шары уже не будет ( нет Лобановского, нет админресурса ни во власти , ни в управлении футбола).
axylinam
Случайностей не бывает
Shchebet
Зачем злорадствовать по поводу динамовских проблем? Бальзам на сердце? Или много удовольствия доставила кончина Металлиста или Днепра?
Нужно наоборот - переживать за каждую команду, которая деградирует. За те же Карпаты и т.д. Тогда у нас и болельщики фанами будут, а не экспердами. И выскочек на сезон не будет появляться, которые пришли ниоткуда - поднялись в топ - и ушли в никуда.
Я считаю, что и Динамо и Карпаты нужно поддержать хотябы морально, а не вываливать в говне и потирать руки от удовольствия по поводу плохой игры и результатов. Потому как никто из болельщиков не хочет смотреть на говно-игру с несправедливым результатом. Независимо от того, кто играет...
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kevko
Франков это информационный партнер Суркиса. Задача Франков - посылать информационные сигналы (вроде от "журналиста", а по факту - от Суркиса)