Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 червня 2020, 13:14
2307
3

Артем ШУЛЯНСЬКИЙ: «Розпочну підготовку з молодіжкою Динамо»

Юний гравець київського клубу розповів про підготовку до нового сезону

| Оновлено 30 червня 2020, 13:14
2307
3
Артем ШУЛЯНСЬКИЙ: «Розпочну підготовку з молодіжкою Динамо»
ФК Динамо Київ. Артем Шулянський

Півзахисник «Динамо» Артем Шулянський розповів офіційному клубному сайту про свій нинішній режим тренувань і очікування початку передсезонної підготовки з молодіжною командою.

- Розкажи, в якому форматі підтримуєш форму в останні тижні, після ослаблення карантину?
- Ми кожного дня їздимо з хлопцями на базу, займаємося з тренером із фізпідготовки Олександром Процюком. Це індивідуальні тренування, гравці приїжджають на них за бажанням. Проводжу на базі щодня приблизно годину-півтори. Окрім того, з Колею Ярошем ми двічі на тиждень після тренування в Конча-Заспі їдемо до нашого старого тренера на ще одне заняття. Хоч так тренуємося, тому що неможливо сидіти вдома 3-4 місяці, нічого не роблячи!

- Останні три місяці вільного часу було напевно більше, ніж зазвичай. Приділяв увагу роботі над слабкими місцями, поліпшенню окремих компонентів у своїй грі?
- Для початку привожу себе в порядок після карантину (усміхається). Що стосується ваги, то у мене навіть кілограмчик недобору, а ось у фізичному плані важко після такої довгої паузи. Відпрацьовую довгі передачі неробочою ногою, приділяю увагу техніці та швидкості.

- Старт передсезонної підготовки в динамівських командах U19 і U21 попередньо планувався на липень. Уже з'явилася конкретика з цього приводу?
- Наскільки я знаю, команда U19 вже зібралася на базі «Динамо» на Нивках, а дубль збирають у середині липня. Оскільки за віком я вже не можу грати за юнацьку команду, буду починати підготовку з молодіжною.

- Як ставишся до рішення клубів завершити першості U19 і U21 достроково, у той час як Прем'єр-ліга продовжує сезон? Тим паче у динамівських команд були шанси завоювати чемпіонство...
- Звичайно, дуже шкода, що молодіжний і юнацький чемпіонати закінчили достроково, адже ми проводили хороші сезони як за U19, так і за U21. Хотілося б подивитися, хто був сильнішим за підсумками сезону!

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleksandr Kelym
Добре. що хоч один футболіст із довгою зачіскою може буде: доки Микола Шапаренко грав із зачіскою як у Беста - все було класно! - тільки постригли під комсомольця капець, зламали хлопця!
D.Lanskoy
Ща физрук расскажет, какой длины должны быть волосы. Поэтому у нас и нет своих Батистуты, Каниджи, Гуллита или Каваньи, которым волосы никогда не мешали забивать.