Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 червня 2020, 10:57
4051
3

Олег САЛЕНКО: «Деяким гравцям Динамо урізав би зарплату вдвічі»

В київській команді практично немає футболістів, які «носять рояль», вважає фахівець

| Оновлено 30 червня 2020, 10:57
4051
3
Олег САЛЕНКО: «Деяким гравцям Динамо урізав би зарплату вдвічі»
ФК Динамо Київ. Олег Саленко

Колишній нападник «Динамо» Олег Саленко незадоволений виступами київської команди в поточному чемпіонаті України.

— Потрібно враховувати, що наступна гра у «біло-синіх» проти «Шахтаря». І хоча «гірники» вже завоювали чемпіонське звання, на дербі їх не потрібно зайвий раз налаштовувати. А з огляду на нинішні результати «Динамо», можна припустити, що вони можуть і втратити друге місце після 29-го туру…

— Хто винен і що робити?
— Складається таке враження, що деякі гравці виходять на поле, щоб просто побігати. Я не керівник столичної команди, але, будь моя воля, то всім гравцям, які не виконують свої функції на полі, урізав би зарплату вдвічі. Потрібно струснути команду, а то виходить, що футболісти не розуміють, в якому клубі вони перебувають.

Так, в колективі є гравці, які «носять рояль», а є ті, хто на ньому грає. Так ось в «Динамо» зараз практично не видно виконавців, які носять інструмент. Коли я був гравцем цієї команди, а потім і за часів Валерія Лобановського, такого ніхто не міг навіть припустити. Якщо майстерності не вистачає, потрібно віддаватися, а цього щодо нинішніх динамівців я сказати не можу.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Brian
Некоторые вообще не наиграли за зарплату, и тем не менее их даже выпускают в основном составе. Такой вот уровень нынешнего Динамо.....
dd dent
Да в принципе можно и вообще без з/п, только мастерство вряд ли прибавится от этого
Владимир Пидвирный
Зараз динамо міцний середняк. Гра відсутня, барони футболісти не грають а відпочивають. Половині команди потрібно вказати на двері, поставити розумного тренера. А Динамо керує людина, яка розкидає великі гроші на цих пацанів, віддачі ніякої. Результат на лице. Президента чорних не видно і не чути, а команда в пять разів сильніша за синіх. А ці брати так само запорять команду, як зараз довели Карпати.