Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 червня 2020, 15:24
21642
14

ЯЩИШИН: «Другий співвласник Карпат – красива дівчина Катя Парпі»

Директор львівського клубу підтвердив, що команда не поїхала до Маріуполя

| Оновлено 30 червня 2020, 15:24
21642
14
ЯЩИШИН: «Другий співвласник Карпат – красива дівчина Катя Парпі»
Футбол 1. Ростислав Ящишин

Виконавчий директор «Карпат» Ростислав Ящишин прокоментував фінансову ситуацію в клубі та підтвердив факт неучасті команди в наступному матчі УПЛ:

«Ми дійсно не поїхали до Маріуполя, тому що не маємо певної суми для того, щоб провести три тижні за межами Львова. Звідки така сума? Це проживання в готелях, харчування, переїзд, а також інші витрати. Ми порахували, що необхідно близько півтора мільйонів гривень.

Чому ми раніше про це не говорили? Справа в тому, що є у клубу два власники – дві міжміські іноземні компанії. З одним співвласником я постійно перебуваю в контакті, він допомагає, чим може. На жаль, Олег Смалійчук не зміг зустрітися з іншим співвласником. Я залишився без необхідної дотації.

Ми цілий рік жили без фінансування. Ми тягнули на жилах, щоб прожити і протриматися. Ясно, що це не життя, а існування. Результати в турнірній таблиці абсолютно відповідають дійсності.

Олег Смалійчук готовий фінансувати виключно свої 50%. Він хотів зустрітися з іншим інвестором, щоб обговорити два варіанти. Перший – продаж, і другий – спільне фінансування, саме так і прописано в договорі про співпрацю двох компаній. Зараз я не маю необхідної суми, щоб відправити команду на виїзд.

Залишаю невеликий відсоток на те, що ситуація може змінитися. Я живу надією, що два інвестори знайдуть діалог і багатостраждальні «Карпати» зможуть жити далі. Поки ситуація, яка була з ранку, не змінилася.

Другий співвласник «Карпат»? Красива дівчина – Катя Парпі. У Фейсбуці її бачив. Чи то гречанка, чи то кіпріотка. Я жодного разу не спілкувався з нею, а також з представниками компанії «Крісан Холдінгс». Не можу говорити, скільки років до того не було діалогу, але, наскільки мені відомо, – років сім або вісім».

ФОТО: Як виглядає Катя Парпі (Katia Parpi), номінальний співвласник «Карпат».

 
Оцініть матеріал
(113)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 49
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 4
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ZloyDeda
Допоки буде цей безлад, офшори і незрозумілі спонсори - буде біда в українському футболі! Клуби мають заробляти гроші! Не можуть, не вміють - до побачення! У Європі якщо клуб не може заробляти - він не існує, відразу зникає! А в нас з самого початку незалежного футболу, це все забаганки багатіїв! Кінчаються гроші або інтерес до футболу - зникає клуб! Вболівальники не ходять на стадіони, футбол не цікавий, все утримується штучно... але президент і верхівка керівництва українського футболу отримують захмарні зарплати - це що? Такого не може бути в сучасному футболі!
Владимир Пидвирный
Ви, сучасне керівництво команди довели її до ручки. Собі рідним з\п нараховуєте вчасно, а на колектив ложили. Громада міста могла підтримати команду, а Ви за день до виїзду оголошуєте про банкрутство. Мафія та й годі.
ffff
Так вот на кого Коломойский записал собственность.
Владимир Пидвирный
Оголосіть красиву пані в міжнародний розшук, подайте про не виконання своїх прямих обов'язків на неї в суд. 20 років розрухи в команді повинні колись закінчитись. То цей вбивця крутив, мутив. Тепер цей злодій крутить, мутить. У любій європейській країні скоро невели б порядок. Тільки не в нас. При футбольній владі бандит. Який може бути результат. Одні бандити і вбивці.
Bop
"Дело в том, что есть у клуба два владельца – две междугородные иностранные компании."
Ещё раз - две МЕЖДУГОРОДНЫЕ ИНОСТРАННЫЕ компании - это всё, что нужно знать о руководстве клуба и спортивной журналистике
Источник - футбол 1,2,3 - это тоже всё, что нужно знать об уровне журналистов на этих каналах
Остальное без комментариев.
axylinam
Сериал опять намечается "Богатые и очень богатые договориться не хотят",а холопы с оторванными чубами ходят и скулят на каждом углу
turist86
В УПЛ у нас найбільше спонсорів, та й в Європі, напевно, ми на перших місцях".
Виконавчий директор «Карпат» Ростислав Ящишин (04.12.2019)
Ми цілий рік жили без фінансування. Ми тягнули на жилах, щоб прожити і протриматися. Ясно, що це не життя, а існування.
1.07.2020
Al Zolo
такая же красота как она совладелец.......Беня подтянул не иначе
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
wicker
А ще ймовірний клоун-журналіст виконавчий директор, який мав би про запас мати мінімум пару лямів на чорний день, госпідарник сраний, НАХ... були 200т контракти всякого ШЛАМЦУ, НАХ... агент РУЛИВ таким чином, щоб бути самому у шоколаді разом із своїми недолугими футбольорами, його місце у приймальній тихенько сидіти та чекати поки покличуть, якщо покличуть.....
mavast
Денежные мешки АПЛ. Кто богаче: Мухаммед из Ньюкасла или Мансур из Ман Сити
??????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!