Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 червня 2020, 04:30
162
0

Хавбек Олімпіка: «Нам не вистачило агресії в атаці»

Андрій Кравчук – про нічию з «Ворсклою»

| Оновлено 29 червня 2020, 04:30
162
0
Хавбек Олімпіка: «Нам не вистачило агресії в атаці»
ФК Олімпік Донецьк. Андрій Кравчук

Хавбек донецького «Олімпіка» Андрій Кравчук прокоментував нічию з полтавською «Ворсклою» (0:0) в матчі 28-го туру української Прем'єр-ліги.

«Нам не вистачило агресії в атаці. Цим і відрізняються великі майстри від звичайних футболістів: вони вміють вичавлювати максимум з епізодів, реалізовувати свої моменти. Нам не вистачило одного завершального удару. В іншому, все було здорово, гра нам давалася.

Момент в першому таймі - грубий фол на Цимбалюку. Це чиста друга жовта картка! Такі моменти арбітр зобов'язаний трактувати правильно! Все ж грати в більшості цілий тайм - це значна перевага. У нас би було ще більше шансів.

Тренерський штаб дав нам установку швидко рухати м'яч, переводити гру з флангу на фланг, шукати вільні зони і вриватися в штрафний суперника, щоб там завжди було, мінімум, три наших гравця при атаці. Це б дало нам можливість створювати моменти. Так і сталося, ми створили достатньо гольових можливостей, але не змогли дотиснути. Ще б 2-3 хвилини і, думаю, ми б забили. Не пощастило», - сказав Балашов.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.