Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 28 червня 2020, 00:33
1702
0

Дастін Пор’є — Ден Хукер. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC on ESPN 12

| Оновлено 28 червня 2020, 00:33
1702
0
Дастін Пор’є — Ден Хукер. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc. Дастін Пор’є

П'ятий поспіль і останній перед переїздом UFC на «Бійцівський острів» турнір промоушену №1 пройде найближчої неділі в Лас-Вегасі (штат Невада, США) на арені «UFC APEX». У заголовку карду UFC on ESPN 12 на нас чекає вкрай інтригуючий поєдинок топових бійців легкої ваги.

Колишній тимчасовий чемпіон UFC у легкій вазі, а нині №3 рейтингу Пор’є і №5 Хукер зійдуться в мейн івенті за місце під сонцем.

Пор’є, звичайно, більш відомий з цієї пари. Його серія з чотирьох перемог, під час якої він фінішував нинішнього тимчасового чемпіона Джастіна Гейджі та двох екс-чемпіонів Ентоні Петтіса та Едді Альвареса, в результаті вивела його на чемпіонський поєдинок. У минулому році на UFC 236 «Діамант» переміг тодішнього чемпіона в напівлегкій вазі Макса Холловея і завоював пояс із приставкою «interim». Кілька місяців по тому на UFC 242 Пор’є був фінішований повноцінним чемпіоном Хабібом Нурмагомедовим у односторонньому бою. Дагестанський «Орел» зараз є домінантом і немає нічого поганого в тому, щоб програти йому.

З 2017 року, коли Хукер повернувся в легку вагу, він виглядав фантастично і програв лише одного разу, вигравши за цей відрізок часу 7 поєдинків. Після побиття Едсоном Барбозою в кінці 2018 року новозеландець впевнено пройшов Джеймса Віка і Еля Яквінту, а в лютому на UFC Fight Night 168 виграв 5-раундову війну у Пола Фелдера.

Прогноз на бій

У цій парі ми маємо справу з яскраво вираженими ударниками, хоча кожен з них має по 7 перемог сабмішном. Пор’є завжди націлений на агресивний пресингуючий бокс, щоб в результаті прикінчити суперника, але при цьому він також схильний багато пропускати. У виграшних боях проти Холловея, Гейджі, Альвареса і Петтіса у нього була перевага в довжині рук, Хукеру ж він програє в цьому компоненті, і невідомо, як він зуміє впоратися з цим. Останнім суперником, у якого руки були довші, ніж у Пор’є, був Майкл Джонсон, який чотири роки тому швидко нокаутував хедлайнера UFC on ESPN 12. А до цього таким опонентом Пор’є був Конор МакГрегор, якому Дастін також програв швидким нокаутом.

Нехай Хукер не такий великий панчер, як МакГрегор, і не такий швидкий, як Джонсон, але він чудово використовує свої габарити. Припустимо, що Хукер буде нарощувати шкоду супернику від раунду до раунду за рахунок джебу і лоукіків, і в підсумку фінішує його.

Перемога Хукера нокаутом у 4-му раунді

Основний кард

Дастін Пор’є – Ден Хукер

Майк Перрі – Міккі Галл

Джан Вілланте – Моріс Грін

Брендан Аллен – Кайл Докос

Філіп Лінс – Таннер Босер

Шон Вудсон – Джуліан Ероса

Попередній кард

Луїс Пенья – Хама Ворті

Такасі Сато – Джейсон Вітт

Кей Хансен – Джинх Ю Фрей

Джордан Гріффін – Юссеф Залал

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.