Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 червня 2020, 04:52
2576
0

ЛЕМПАРД: «У Ліверпулі чудовими гравцями керує неймовірний тренер»

Наставник «Челсі» привітав команду Юргена Клоппа з чемпіонством

| Оновлено 26 червня 2020, 04:52
2576
0
ЛЕМПАРД: «У Ліверпулі чудовими гравцями керує неймовірний тренер»
ФК Челсі. Френк Лемпард

Головний тренер лондонського «Челсі» Френк Лемпард прокоментував перемогу своєї команди над «Манчестер Сіті» (2:1) в матчі 31-го туру чемпіонату Англії, а також привітав «Ліверпуль» з достроковим оформленням чемпіонського титулу.

«Перемога над «Сіті», безумовно, важлива, але в поточному сезоні ми недорахувалися безлічі очок через відсутність стабільності, якою можуть похвалитися суперники. Очевидно, між нами є розрив, який неможливо усунути за один день або здобувши кілька перемог. На нас чекає дуже багато роботи.

Ми вітаємо «Ліверпуль». Титул був оформлений не в сьогоднішньому матчі - «Ліверпуль» заслужив його давно стабільністю, високим рівнем гри і вмінням перемагати. Це справедлива і повністю заслужена перемога. В їхній команді зібрані чудові гравці, якими керує неймовірний тренер.

Я знаю, скільки праці потрібно докласти для перемоги в чемпіонаті, особливо при такому рівні конкуренції - ми бачили, наскільки сильний був сьогодні «Манчестер Сіті».

Це дві з кращих команд світу, якщо не кращі. Я впевнений, що вони залишаться на досягнутому рівні, тому нам потрібно скоротити відставання від них», - сказав Лемпард.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.