Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 червня 2020, 13:34
1856
6

Віктор СКРИПНИК: «Шахтар не буде грати абияк. А нам потрібні очки»

Наставник «Зорі» поділився очікуваннями від чергового матчу чемпіонату України

| Оновлено 27 червня 2020, 13:34
1856
6
Віктор СКРИПНИК: «Шахтар не буде грати абияк. А нам потрібні очки»
ФК Зоря Луганськ. Віктор Скрипник

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник прокоментував кадрову ситуацію напередодні зустрічі з «Шахтарем» і дав відповідь щодо підготовки команди до матчу.

- Наскільки перемога над «Десною» підняла команді настрій? З яким настроєм тренуються луганчани у межах підготовки до гри з «Шахтарем»?
- Будь-яка перемога дає позитивні емоції. І ці емоції максимально концентруються після хороших ігор і якісно виконаної роботи. Нами була здобута виїзна перемога проти хорошого суперника. Переконлива перемога. Вона дала нам тільки гарний настрій.

- З «Десною» команда відіграла весь матч при серйозній жарі на максимальних кондиціях, жодного разу не просівши. Чи можна говорити, що форма близька до предкарантінной?
- Так, тенденція йде на покращення. Ми перемогли в матчі з «Колосом». На 60 хвилин нас вистачило в матчі з «Динамо». Зараз була хороша зустріч з «Десною». Будемо сподіватися, що і далі буде не гірше. Сподіваюся, це не межа, і ми будемо розвиватися і далі.

- Особисто для вас хто складніше: невмотивована основа «Шахтаря», адже «гірники» вже чемпіони, або надмотивована молодь донецької команди, яка пробиває собі місце в основу?
- Особисто для мене важче грати проти майстрів, які багато вміють у футболі і грають по ситуації. Упевнений, що наш майбутній суперник, мотивований він чи ні, абияк грати не буде. «Шахтар» виходить на поле і робить свою роботу добре. Не дарма вони достроково стали чемпіонами. Але ми будемо дивитися на себе. Нам потрібно набирати очки.

- Як почувають себе Дмитро Іванісеня, Заурі Махарадзе і Віталій Вернидуб?
- Віталій Вернидуб в строю і вже тренується в загальній групі. Шкода, що він нам не допоможе через перебір карток. Заурі Махарадзе пошкодив м'яз. У нього серйозний надрив. Вибув десь на 3-4 тижні, тобто, до кінця чемпіонату. У Діми Іванісені є проблема із задньою поверхнею стегна, але все йде на поліпшення і, сподіваюся, в цій грі він нам допоможе.

- Наскільки у вас «болить голова» з приводу закриття позиції центрального захисника в цій зустрічі, адже Євген Чеберко і Віталій Вернидуб пропустять гру через дискваліфікацію?
- У нас є хороші кваліфіковані гравці, які закриють цю позицію. Голова не болить. Варіант ми маємо. З різних причин я його називати не буду. Але все у нас в порядку, і ми сподіваємося на ті сили, які маємо.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Sunrise
По Вернидубу не помню момент, но как Чеберко удалили - это беспредел. Он поставил пенальти за попадание в руку и лишь спустя минуту(!) достал жёлтую. Видно Арановский за ВАР сидел и орал ему в ухо, что надо убирать весь центр Зари на матч с чемпионом.