Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 червня 2020, 20:06
1773
3

Сергій ПАЛКІН: «Срна буде залучений в трансферну політику Шахтаря»

Генеральний директор докладно розповів про посадові обов'язки Даріо Срна

| Оновлено 24 червня 2020, 20:06
1773
3
Сергій ПАЛКІН: «Срна буде залучений в трансферну політику Шахтаря»
shakhtar.com

У середу «Шахтар» оголосив про призначення Даріо Срна новим директором з футболу. Генеральний директор клубу Сергій Палкін розкрив посадові обов'язки хорвата.

 

«Цей сезон був свого роду пробним для Даріо - не футболіста. Ми всі переживали за нього, стежили, як у нього вийде. У нього все вийшло дуже добре! Ми всі розуміємо, що він - легенда клубу. Всі футболісти в команді ставляться до Даріо з великою повагою, для молодих гравців він взагалі кумир. Його персона сьогодні досить важлива в команді. Прийняте рішення призначити Даріо директором по футболу обгрунтоване його роботою, впливом і допомогою «Шахтарю». Його головне завдання - бути всередині життєдіяльності команди. Розуміти всі процеси - тренувальні та операційні. Бути сполучною ланкою між менеджментом клубу, тренерським штабом, командою, президентом. Це теж дуже важливо, тому що комунікація в нашому житті впливає на дуже багато аспектів. Яким чином ти комуніцируєш, таким чином в подальшому будуть прийматися рішення. Це одна сторона».

 

«Інша - залученість в трансферну політику клубу, її обговорення. Також Академія. Ми повинні розуміти: тренувальний процес і навчання наших хлопців проходить згідно стилістики і філософії клубу, а вона, в свою чергу, продиктована філософією першої команди та її футболом».

«Один з головних аспектів - адаптація молодих гравців у першій команді, як прийшли з Академії, так і тих, кого ми купуємо», - розповів Палкін.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
JulikoB
Один из главных аспектов – адаптация молодых игроков в первой команде, как пришедших из Академии, так и тех, кого мы приобретаем
----------------------------------------
Будет учить как правильно принимать допинг. Так бы и сказали.
Brian
Шахтёр взял балканский вектор развития? Надеюсь ошибаться.