Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 24 червня 2020, 20:24
602
3

Олег ГУСЄВ: «Реванш з Англією і Францією не вдався»

Екс-гравець збірної України розповів про відбір на ЧС-2014

| Оновлено 24 червня 2020, 20:24
602
3
Олег ГУСЄВ: «Реванш з Англією і Францією не вдався»
УАФ. Олег Гусєв

Колишній півзахисник збірної України Олег Гусєв поділився спогадами щодо відбору на ЧС-2014.

«Так вийшло, що у відбірковому турнірі чемпіонату світу 2014 року ми з'ясовували стосунки з нашими кривдниками на Євро-2012. У групі намагалися боротися за перше місце з Англією, а в плей-оф боролися з Францією. Реванш не вдався. Хоча Бразилія, а саме там проходив форум, була зовсім поруч. Звичайно, потрібно було вирішувати всі свої питання в груповому турнірі, але його початок з різних причин вийшов зім'ятим. Компанія у нас була цікава. Крім англійців, попалися поляки, у яких була потужна атака на чолі з Робертом Левандовськи. Збірна Чорногорії — теж не подарунок. Плюс Молдова і Сан-Марино. Відразу після чемпіонату Європи ми провели спаринг з чехами. Зіграли 0:0. У кваліфікації стартували з Англією. Виїздом на Вемблі», — зазначив Гусєв.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex86 1
Очередной праздник футбола прошел в том числе и из-за обстоятельств без нас, увы. Хотя хз было ли нам шо там ловить, но посмотреть было бы интересно конечно, жаль что исторически вечно такое попадалово с соперниками
Сергей Шепеленко
Так все помнят как Англия приехала ослабленной в Украину за ничьей, а перестраховщик Фоменко таки не выпустил Девича, хотя тот был в отличной форме. Это была решающая игра! Можно и нужно было выигрывать и были бы первыми в группе. Фоменко не простил Девичу, когда тот женился, и понадеялся, что Черногория отберёт очки у Англии. А Франция задавила психологически Хорошая была сборная, непопадание - чисто просчёт Фоменко!