Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 червня 2020, 15:20
7341
9

Давай тендер. Група телеканалів Коломойського хоче транслювати єврокубки

За словами Ігоря Циганика, група 1+1 планує придбати права на матчі ЛЧ і ЛЄ

| Оновлено 24 червня 2020, 15:20
7341
9
Давай тендер. Група телеканалів Коломойського хоче транслювати єврокубки
Twitter

Футбольний журналіст Ігор Циганик у авторській програмі Циганик Live розповів, що група телеканалів бізнесмена Ігоря Коломойського хоче в майбутньому транслювати єврокубки:

«Сезон єврокубків 2020/21 був у попередньому пакеті, тобто, його будуть показувати ті, хто виграв попередній тендер [в Україні – телеканали Футбол 1/2/3].

Через ситуацію з карантином поки немає ясності, як будуть проходити наступні сезони Ліги чемпіонів і Ліги Європи. З глядачами чи без них. Є багато питань. Думаю, ближче до зими УЄФА визначиться з тим, щоб дати телекомпаніям пропозиції, починаючи з сезону 2021/22.

Наскільки я знаю, група компаній 1+1 цікавилася можливістю взяти участь в тендері, щоб купити права на телепоказ матчів ЛЧ і ЛЄ. В принципі, ці плани не змінилися. Зараз м'яч на половині поля УЄФА, вони повинні сформувати пропозицію і з нею вийти до телекомпаній. Але інтерес такий є».

Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dedpixto
я почитал комментарии, и не понял: Денисов всё врёт про трансляцию еврокубков, мол, это просто любовь к футболу, потому что - комментаторам это точно известно - эта трансляция денег не приносит, ПОЭТОМУ правильно будет отдать трансляцию Коломойскому... который (давайте угадаем): 1) не любит деньги 2) так любит болельщиков, что кушать не может? Да Коломойский всё делает только для того, чтобы ухватить денег побольше, других целей у него нет! Его пресловутый "патриотизм" в 2014 году был вызван только одним - желанием украсть огромное количество технологической нефти, находящейся в трубе, которую кацапы со своей стороны перекрыли, и украл! а потом, когда это выяснилось и через суд у него эту нефть вытребовали, он подал иск, чтобы ему заплатили за её хранение! заплатили вору за хранение украденного! Вот это Коломойский, а кто-то думает, что ему эти еврокубки, "убыточные", нужны из любви к людям? У него муха бесплатно не пролетит.
8number
Поясните кто в теме: почему нельзя показывать матч одновременно двум каналам? Это как то международно регулируется или как?
yatsiykvova
усі злодюги, але к.Ф-1.2.3. неможуть дивитись прості-смертні, а 1+1 по всій УКРАЇНІ.....
rus
А ты думаешь будет бесплатно! Коломойский и бесплатно!
rus
И зачем это 1+1 если там Динамо нет!
rus
А не кого не смущает что там картинка говно!