Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2186
26

СКРИПНИК: «П'ятеро людей мають ліцензію ВАР, а роблять одні й ті ж помилки»

Головний тренер «Зорі» - про своє ставлення до суддівства в УПЛ

СКРИПНИК: «П'ятеро людей мають ліцензію ВАР, а роблять одні й ті ж помилки»
ФК Зоря Луганськ. Віктор Скрипник

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник, який був названий найкращим тренером минулого туру, розповів, як ставиться до VAR в УПЛ.

«У мене є своє розуміння і якісь невдоволення. Але це моя думка. Футбол є скрізь: і в Африці, і в Україні. Якщо ти любиш цей вид спорту, то повинен йому підкорятися і тим правилами, які є. З проблемами теж можна боротися: спільно розмовляти і робити роботу над помилками.

Мені хочеться бачити, щоб за ті ж помилки судді не просто усувалися від ігор, а потім виходили на поле і знову робили їх. Вони ніби десь гуляють. По півроку немає їх, відсудили, потім знову півроку десь гуляють. Робіть це якось відкрито, щоб всі бачили, як ви працюєте над помилками.

У нас п'ять чоловік мають ліцензію ВАР, а роблять з туру в тур одні й ті ж помилки. Тоді залучіть інших арбітрів - молодих, чесних. Це вже не моя справа, але треба якось з цим боротися. Зараз ми як заручники ситуації. Кілька людей мають ліцензію системи ВАР і, можна сказати, вони тепер головні люди, які можуть покликати або не покликали суддю. Картинка гарна - звуть, або картинка погана - не будемо дивитися. А з цього виходить, що у тих чи інших команд зменшується кількість очок», - сказав Скрипник.

Повністю інтерв'ю Віктора Скрипника читайте на нашому сайті пізніше.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс
Футбол | 23 квітня 2024, 23:59 85
Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс

Команда Артети святкувала найбільшу перемогу в історії стосунків між цими колективами

Захисником Ворскли цікавляться не тільки Полісся та Маккабі
Футбол | 24 квітня 2024, 17:26 1
Захисником Ворскли цікавляться не тільки Полісся та Маккабі

Ілля Крупський на радарі кількох закордонних клубів

Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
На самом деле это не одни и те же ошибки,а банальная уголовщина и коррупция
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Виктор Астанавитесь
Молодца Скрипник!Озвучил то в чём я уже не сомневаюсь.VAR это не футбольная справедливость,а легализация коррупции в футболе.
digsum
Наш чемпионат как работа на предприятии, на котором тебе задолжают кучу денег. И бросить жалко, и участвовать в этом фарсе сил нет.
Игорь Петров
Умный человек проанализировав ситуацию , сделает следующий вывод, Бог с ними, с пенальти, было-не было, каждый видит эпизод по-своему, но удаления , во всех матчах после карантина удалялись игроки из команд, соперников Динамо. Неужели команда заиграла в такой искрометно-атакующий футбол,,что игрокам противоборствующей команды ничего не остаётся, как фолить. Что-то не увидел в игре команды образцы футбола сборной Голландии на ЧМ 1974 года. А не умный, будет писать про судью Вакса.
temamx2727
" В Украине живёшь, сам понимаешь "
George Abuladze
Все правильно написал, есть у игроков претензии - смотри судья ВАР, а у нас все выборочно, где хочу - там вижу, тогда весь смысл теряется
Игорь Петров
Для сравнения, Шахтер и Динамо играют с одними и теми же соперниками, одна команда проповедует стиль бей-беги, другая, укомплектованная на 70 % бразильцами играет в техничный футбол, со стеночками, забеганиями, обводкой, по логике вещей какая команда должна иметь больше получать дивидендов в виде удалений и пенальти? То-то и оно, аж ностальгия по 90-м пробила.
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
С внедрением системы VAR в Украине, произошла очень не хорошая вещь - арбитры в поле перестали нормально судить, расслабились, стали меньше добегать к моментам, а для чего, если есть помощник у экрана, который выручит в трудную минуту, для чего принимать решения по эпизодам сомнительного характера, если можно свалить на эту систему... Сейчас арбитры делят ответственность за принятия судьбоносных решений не только на себя и ассистентов, но и на тех, кто волей случая попал за пульт монитора. А ГДЕ ГАРАНТИЯ, ЧТО ТАМ СИДИТ АДЕКВАТНЫЙ АРБИТР, БЕЛЫЙ И ПУШИСТЫЙ, ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ ЧЕСТНОСТИ ДО МОЗГА КОСТЕЙ ? Толку от этого не будет, коррупция в играх будет зашкаливать, я так думаю... Получается, что этот арбитр за монитором будет самым главным распорядителем итоговых мест в чемпионате страны! Не слишком-ли жирно, господа руководители ОПГ УАФ?
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Петров
Представляю что будет в финале кубка Украины.