Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 червня 2020, 04:01
1153
6

Сергій ПАЛКІН: «Тренерський штаб Каштру відповідає нашій стратегії»

Гендиректор «Шахтаря» – про тренерів

| Оновлено 22 червня 2020, 04:01
1153
6
Сергій ПАЛКІН: «Тренерський штаб Каштру відповідає нашій стратегії»
Футбол 1/2/3. Сергій Палкін

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін прокоментував роботу Луїша Каштру, гру молоді та відсутність уболівальників на трибунах.

«Луїш Каштру і його тренерський штаб — ті люди, які відповідають нашій стратегії. Вона полягає не тільки в тому, щоб вигравати, а й розвивати молодих футболістів.

Ми сьогодні бачимо, скільки молоді у нас грає. Вважаю, що в цьому сезоні відкрилися Трубін, Бондар і Фернандо. Я сьогодні не говорю про Маркоса Антоніо, Тете, Соломона і Додо — це футболісти основи. На них вже є інтерес з боку провідних європейських клубів.

Я сподіваюся, що в наступному сезоні ми відкриємо Сіпріано і Сікана. Ось такі у нас плани по молоді. Я вважаю, що молоді гравці дуже нас підсилюють і допомагають.

Вболівальники — серце нашого футболу. Цей вид спорту нікому не потрібен без уболівальників. Я сподіваюся, що ця ситуація скоро закінчиться. Ми повинні перемогти коронавірус. Я хочу побажати всім нашим уболівальникам здоров'я.

У нас рекордна кількість очок між першим і другим місцем - 16 пунктів. Якщо ми в такому ж дусі закінчимо, то вперше в історії нашого клубу ми будемо випереджати друге місце на 16 очок.

Хочу привітати президента нашого клубу. Він 24 години на добу на зв'язку з командою, з менеджментом, з тренерським штабом. Ми щасливі, що у нас є такий президент. Всі наші успіхи — це його успіхи, всі наші перемоги — його перемоги», - сказав Палкін.

Читайте також: Сергій ПАЛКІН: «Поки невідомо, де Шахтар зіграє з Вольфсбургом»

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Петров
Крылатая фраза Сталина "кадры решают все" будет актуальна всегда. Президент клуба собрал менеджеров - профессионалов, которые выстроили правильную стратегию развития клуба. Но особо хочется выделить приглашение на должность главы департамента селекции одного из лучших в мире специалистов Боту. Это не только молодые и перспективные игроки, но тренерский штаб. Так что Шахтер еще долгие годы будет на лидирующих позициях, как бы кому- то этого и не хотелось.
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
wojsergivan
Уберите фактор куплено все ахметкой и где будут эти бразильские обезьяны и отнять у этого ахметки наворованое у народа