Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 червня 2020, 23:47
3846
26

Владлен ЮРЧЕНКО: «З Динамо такі пенальті не ставлять»

Футболіст «Зорі» дуже незадоволений українським суддівством

| Оновлено 21 червня 2020, 23:47
3846
26
Владлен ЮРЧЕНКО: «З Динамо такі пенальті не ставлять»
ФК Зоря Луганськ. Владлен Юрченко

26-річний український півзахисник «Зорі» Владлен Юрченко підбив підсумки перемоги над «Десною» (2:1) в 27-му турі УПЛ.

«Перемога дуже важлива. Ми налаштовувалися тільки на перемогу. Але можу сказати одне — важко грати, коли граєш проти всіх, коли у нас подвійні стандарти. З «Динамо» такі пенальті не ставлять. У нас людей прибирають за допомогою дискваліфікації. З Кендзьорою всі промовчали, коли мені гомілкостоп мало не виламав. Людину в останній грі дискваліфікують на один матч, а наших гравців — на два, на три. Пенальті не ставлять. Червоні не дають. Це додає нам стимулу, тому що ми в такій ситуації все одно виграємо і йдемо там, де хочемо бути. Ці перемоги подвійно цінніші. Наша команда дуже рада. Ми будемо боротися до кінця хоч проти всіх, хоч з усіма. Вже немає різниці.

Це вже вся Україна бачить. Вже починає смішно ставати. Нам з «Олександрією» ставлять пенальті на 95-й хвилині, тут знову ставлять пенальті. А з «Динамо» в першому таймі такий самий момент, коли м'яч в руку влучає, а нам не дають. Кендзьорі дають жовту після перегляду VAR, перший раз в світі таке відбувається. Але нас це радує і бадьорить, щоб ми далі доводили, що ми проти цього всього ми можемо обігравати тільки футболом», — сказав Юрченко в ефірі програми «Профутбол».

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Frank Piter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Муґунот Уух
подводил итоги матча с Десной и в основном рассказывал про Динамо, Кендзеру и Александрию
Владимир Копяк
По поводу платят или не платят судьям Суркисы. Когда ГМС был президентом ФФУ - никто и никогда арбитрам не платил, могли и бутылку воды после игры не дать, еще тогда арбитры ненавидели обслуживать игры Динамо - если Динамо выигрывало, их не трогали, а если, не дай Бог, теряло очки - могли надолго отстранить от судейства. Многие тогда нормальные судьи пострадали ни за что, не буду перечислять фамилии... Никогда не забуду один случай, сидели мы в кабинете с Евгением Котельниковым, когда зашел В.Лобановский и приказал(!) искать двойку у судьи встречи Динамо и Кр.Рога ( фамилию судьи этого матча можно в интернете найти). 20 раз потом КДК смотрело и еле-еле смогли один момент в первом тайме найти, очень мутный, но арбитра дисквалифицировали на несколько матчей, ни за что... Сейчас все может быть, не не могу со 100 процентной уверенностью утверждать, что арбитрам заносят бабло от Динамо (арбитры стали очень осторожными в беседах, молчат как рыба об лед), но по-тому как некоторые судьи стараются помочь Динамо, сомнения возникают. Балакин тому яркий пример, ушел в непонятку, вот и будет отдыхать от футбола энное время. Хорошо, если вернется еще на футбольное поле со свистком, все может быть в этой жизни...
Sart18
Все по суті і правильно
Боріться до кінця, ми з вами
Александр Кохан
Динамо не має відношення до суддівства.Тому всі нарікання до Павелка.
Yuri Postol
Баран ти а не гравець.Кендзера грав у м яч,а потім зачепив ногу.Дивиттись треба уважно,а не тіліпать язиком що попало
Sunrise
Всё по делу! Хорошо что начали говорить, хотя видно как долго держались. Видно Скрипник просит смотреть на себя прежде всего. Но конечно, уже все понимающие болельщики всё видят.
Александрия, тесты, "банкротство", Кендзера, Попов, Леднев, Чеберко. И это всё за 3 недели. Хотя такого и близко не было за 9 месяцев.
Вас боятся, а вы смейтесь - молодцы)))
artemshepit
Вяликий есперт ВЛАДімір ЛЕНін...
firstromario
Та я не виключаю що суркіс купує суддів. Але тут на ниття більше подібно. В останньому матчі не так динамо виграло як зоря програла.