Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 21 червня 2020, 02:27
9409
5

Президент Руху - Франкову: «В такий час займатися сарказмом недоречно»

Президент львівського «Руху» розповів про ситуацію в команді

| Оновлено 21 червня 2020, 02:27
9409
5
Президент Руху - Франкову: «В такий час займатися сарказмом недоречно»
ФК Рух. Григорій Козловський

Президент львівського «Руху» Григорій Козловський  прокоментував стан справ у команді та ситуацію з інфікованими на коронавірус.

«У нас у Львові зараз склалась дійсно важка ситуація. І так сталось, що ситуація з коронавірусом не оминула і футбольний клуб «Рух». Сьогодні ми пройшли вже шосте ПЛР-тестування. Ми про це мовчали, тихенько боролися і молилися, щоб біда нас оминула.

Першим у нашій команді захворів лікар. Минулої п’ятниці він відчув симптоми, здав аналізи в сертифікованій клініці і самоізолювався. Ми про це не говорили, бо сподівались, що це буде єдиний випадок. Насправді ми дуже хочемо грати у футбол. А людям, які мають сумніви, зокрема, пану Франкову, відповім: в такий час займатися сарказмом недоречно. Я вас особисто запрошую приїхати сюди і переконатись у правдивості моїх слів. Можете взяти з собою ще свого друга Макарова, який займається інтригами і зіштовхує клуби лобами. Він, як президент ПФЛ, просто зобов’язаний приїхати сюди з контролюючими органами, переконатися у цьому і розказати суспільству - правда це чи неправда, що у «Руху» є інфіковані на коронавірус. Якщо неправда, то покарайте винних, якщо правда - скажіть, як маємо жити далі.

Суспільству хочу сказати: ми готуємося до виїзду в Миколаїв. Сьогодні ми пройшли чергове обстеження. Це вже шосте наше тестування. Ми ні в кого нічого не просимо і не вимагаємо. Наразі хворі ізольовані, команда переїхала у Винники, контроль їхнього здоров’я ми ведемо онлайн. Коли будемо грати з «Миколаєвом», маємо дати гарантії, що не привеземо їм того «щастя». Відповідно, хотіли би мати гарантії і від інших клубів, які з нами грають.

Ті закиди, буцімто «Рух» не хоче грати у футбол, мене вбивають. Дивіться мої коментарі, дивіться, як ми голосували, а не слухайте пана Макарова. Футбольний клуб «Рух» буде грати, бо хоче визначати сильнішого на полі. Ми виїжджаємо в неділю на гру, ми будемо грати, ми будемо битися! Гадаю, в такий тяжкий час не слід маніпулювати на хворобі! Пану Франкову і його родині бажаю здоров’я і щоб та біда вас оминула. В кого є сумніви, що в нас нема хворих, запрошую до Львова! Можу організувати вам інтерв’ю з інфікованими футболістами».

Джерело ФК Рух Львів
Оцініть матеріал
(81)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У матчі відбору до Євро-2024 Україна – Ісландія зіграв великий коефіцієнт
Футбол | 29 березня 2024, 05:29 0
У матчі відбору до Євро-2024 Україна – Ісландія зіграв великий коефіцієнт

Підопічні Сергія Реброва обіграли ісландців з рахунком 2:1 та вийшли на чемпіонат Європи

Журналіст: витік інформації про преміальні став для ЛНЗ несподіванкою
Футбол | 28 березня 2024, 23:23 1
Журналіст: витік інформації про преміальні став для ЛНЗ несподіванкою

У черкаському клубі не очікували, що ця інформація так зацікавить пресу

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Ой Гриша вы ещё в вышку не вышли,там готовтесь к адекватному мышлению без эмоций иначе ложечку чайную черпать дерьма с дна устанете.Меньше внимание на птицефабрику и криков от туда.
DidOk
Франков ще та гнида
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Al Zolo
когда они пропущенные игры собрались доигрывать после начала следущего сезона..... и чего Козловскому сразу не потребовать назначить его клуб-чемпионом УПЛ-раз есть короновирус?
Владимир Копяк
Как все сложилось удачно... Ежу понятно, что ни у Руха, ни у Волыни, ни у Минтая, которого незаслужено продолжают печатать в таблице на 3-м месте, не просматривалось желания продолжать чемпионат... Но не получилось,даже с помощью лицемера павелки.... Я еще подумал, что не сдадутся эти команды просто так, что-то должны придумать... И тут такое... Странно, правда? Может я и ошибаюсь, но не только я так думаю. Но Франков тоже наивный - независимая лаборатория, незаангажированные комиссии,... Вы что действительно верите в такое? Вы забыли, что живете в Украине - самой коррумпированной футбольной стране Европы? Ну-ну...