Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 червня 2020, 13:19
1116
0

Астон Вілла – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Сині» ведуть боротьбу за Лігу чемпіонів, а «леви» намагаються врятуватися від вильоту

| Оновлено 21 червня 2020, 13:19
1116
0
Астон Вілла – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/chelseafc. Френк Лемпард

У неділю в Бірмінгемі на стадіоні «Вілла Парк» зустрінуться команди, які знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці. «Челсі» веде боротьбу за потрапляння в наступну Лігу чемпіонів. На даний момент команда Френка Лемпарда йде на четвертій позиції і на два очки випереджає найближчого переслідувача - «Манчестер Юнайтед». Зустріч з одним з аутсайдерів чемпіонату прийшла вельми доречно для «синіх». У п'ятницю манкуніанці втратили очки в протистоянні з «Тоттенхемом», і у лондонців є можливість збільшити очкову дистанцію від головного конкурента.

«Астон Вілла», яка в цьому сезоні повернулася в еліту англійського футболу, має всі шанси знову опинитися в Чемпіоншипі. Бірмінгемці знаходяться в зоні вильоту і надалі їх чекає досить складний календар: крім «Челсі», «левам» належить провести дуелі з «Ліверпулем» і «Ман Юнайтед», де розжитися очками буде дуже непросто. Втім, підопічні Діна Сміта будуть до останнього чіплятися за збереження прописки в Прем'єр-Лізі. У минулий мід-вік «Астон Вілла» перервала свою чотирьохматчеву програшну серію, зігравши внічию з досить міцним в цьому сезоні «Шеффілд Юнайтед».

Очна зустріч в АПЛ стане для «Астон Вілли» і «Челсі» ювілейною, 50-ю. «Сині» обігравали суперників 25 разів, у той час, як бірмінгемці 12 разів святкували успіх. При цьому лондонський клуб виграв свої останні п'ять протистоянь з «Астон Віллою» в АПЛ (це найкраща серія «синіх» в матчах з «левами»). У першому колі поточного турніру «Челсі» обіграв суперників з рахунком 2:1. Примітно, що один з голів у ворота «вілланів» забив Теммі Абрахам, який раніше пограв за бірмінгемцев на правах оренди.

Цікаво, що вперше в офіційному матчі «Челсі» гратиме без уболівальників на трибунах. «Ми дуже багато отримуємо від атмосфери на стадіоні, підживлюємося нею, вона підвищує адреналін і змушує бігати ще старанніше. В цьому краса АПЛ, але тепер нам доведеться культивувати цю мотивацію в нас самих. Кожен гравець окремо і вся команда в цілому повинні проявити спортивний егоїзм. Вони повинні самі прагнути грати на високому рівні», - зазначив перед протистоянням на «Вілла Парк» Френк Лемпард.

У майбутній зустрічі «Челсі» не зможе розраховувати на допомогу Фікайо Томорі та Каллума Хадсона-Одоі, які отримали пошкодження. Зате відновився після травми Рубен Лофтус-Чік, котрий тиждень тому відзначився дублем у спарингу з «Куїнз Парк Рейнджерс» («сині» здобули перемогу з рахунком 7:1).

Орієнтовні склади:

«Астон Вілла»: Нюланд, Конса, Хоз, Мінгз, Таргетт, Хуріхейн, Дуглас Луїс, Макгінн, Ель-Газі, Девіс, Гріліш.

«Челсі»: Аррісабалага, Алонсо, Аспілікуета, Зума, Рюдігер, Маунт, Гілмор, Вілліан, Барклі, Педро, Жиру.

21 червня, неділя

«Астон Вілла» – «Челсі»
Бірмінгем. Стадіон «Вілла Парк». 18:15
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 0:3
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ПУШИЧ: «Шахтар повернувся у гру як справді сильна команда»
Футбол | 18 квітня 2024, 21:30 2
ПУШИЧ: «Шахтар повернувся у гру як справді сильна команда»

Головний тренер «Шахтаря» поділився висновками про матч із «Зорею»

АНЧЕЛОТТІ: «Пенальті – азартна гра. Довіряв Луніну, який був спокійним»
Футбол | 18 квітня 2024, 02:05 4
АНЧЕЛОТТІ: «Пенальті – азартна гра. Довіряв Луніну, який був спокійним»

Карло коротко прокоментував серію пенальті у матчі «Манчестер Сіті» – «Реал»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.