Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 20 червня 2020, 14:14
9991
17

Футбольний фарс, або Як в РПЛ матч перетворили на «побиття немовлят»

«Сочі» обіграв «Ростов» з рахунком 10:1

| Оновлено 20 червня 2020, 14:14
9991
17
Футбольний фарс, або Як в РПЛ матч перетворили на «побиття немовлят»
Instagram

З'явилася статистика вчорашнього матчу 23-го туру російської Прем'єр-ліги між «Сочі» і «Ростовом», який закінчився з рахунком 10:1.

Господарі поля контролювали м'яч трохи більше - 55% проти 45%. При цьому, «Сочі» неймовірно часто пробивав по воротах «Ростова» - 43 удари проти 2. У середньому виходить фантастична ситуація для сучасного професійного футболу, коли одна команда наносила по воротах іншої один удар кожні дві хвилини ігрового часу!

За потрапляннями у створ воріт статистика також неймовірна - 25:1. Цікаво, що більшу частину своїх спроб гравці «Сочі» здійснили з меж штрафного.

Нагадаємо, «Ростов» був змушений виставити юнацький склад на цей матч, тому як в першій команді були виявлені випадки захворювання на коронавірус. Крім того, 17-річний воротар гостей Денис Попов відбив пенальті від «Сочі», зробивши 15 сейвів, що стало рекордом для РПЛ в нинішньому сезоні. Експерти визнали Попова кращим гравцем матчу, в якому він... пропустив 10 м'ячів!

Відзначимо, що «Ростов» йде на 4-му місці в турнірній таблиці і реально претендував на путівку в єврокубки, «Сочі» - на 9-му.

Чи було те, що відбулося вчора в РПЛ чимось таким, що хоч віддалено нагадує футбол з гідним рівнем конкуренції і дотриманням змагальних принципів? Питання, скоріше, риторичне...

Оцініть матеріал
(57)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dudigo78
Завтра щось подібне може бути в матчі олімпік - карпати. Правда в нас має зіграти декілька гравців основи, але які тренувались аж цілих три дні. Зрозуміло, що гра буде носити односторонній характер
vuyko947
Руководство Ростова само настояло на проведении матча. И в дальнейшем пообещали играть не прося о переносах. И кому какое дело до этого?
wladimir_skidan
Ростовские пацаны красавцы. Забили гол на первой минуте
Olex68
а просто ,чисто по человечески ,нельзя было перенести игру , ведь в одной из команд не трубы горят после пьянки , а серьезная проблема - вирус? Самому младшему вышедшему на поле в РОСТОВЕ 16 лет . А как радовался Кокорин - зэка когда сделал хет-трик , такое ощущение что забивал РЕАЛУ или БАРСЕЛОНЕ . Бред какой то .
Morales
Как бы там нибыло, ситуацию с этим матчем спортивной не назовёшь.
wladimir_skidan
Те же Кокорин и Заболотный как нормальным командам забивать так это новый год чаще, чем гол в их исполнении, ну а детям Кокорин аж три забил . Герой
Gold11
П..х..й РПЛ и п..х..й що в кацапстані. Нахрен взагалі о цій недокраїні писати?
wladimir_skidan
Ну и опыт приобрели взрослого футбола. Теперь смешно читать отмазки футболистов Сочи. Типо мы не могли не выйти на поле. Просто кто то не хочет чтобы Ростов боролся за место в ЛЧ. Могли бы и сами молодёжку 19 летнию выставить