Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 червня 2020, 13:54
631
0

Брайтон - Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Чайки» заклюють «канонірів»?

| Оновлено 20 червня 2020, 13:54
631
0
Брайтон - Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Твіттер Арсенала

В ідеалі, суперники мають вирішувати протилежні завдання в сезоні, оскільки «Арсенал» - один з постійних фаворитів АПЛ, а «Брайтон» - її постійний аутсайдер. «Жителі півдня» залишаються єдиною командою ліги, яка в нинішньому році ще не знала смаку перемог. А ось «Арсенал» до останнього часу залишався єдиною командою в чемпіонаті, яка в нинішньому році не програвала.

Але так склалися «зірки», що в поточному сезоні «Брайтон» дійсно повністю відповідає прогнозам і оракулам - залишається одним з претендентів на виліт, займаючи 15 місце, а ось «Арсенал» надій не виправдав: команда вже давно вибула з чемпіонської гонки. Поточна позиція лондонців в турнірній таблиці - дев'яте місце. Правда, при певній частці везіння «каноніри» можуть вскочити навіть в топ-четвірку. Але для цього потрібно тотальне заступництво Фортуни, яка поки що не поспішає позначати свою прихильність команді Артети.

Після тривалої паузи, пов'язаної з епідемією коронавірусу, «Арсенал» відновив сезон поєдинком проти поки що чинного чемпіона Англії «МанСіті». І був нещадно битий «городянами» - 3:0. «Учитель», тобто Гвардіола, виявився на голову сильнішим за «учня», тобто Артети. Хоча на островах такий результат сприйняли, як належне: нинішній «Арсенал» - не рівня нинішньому «Сіті».

Незважаючи на різну «питому вагу» цих суперників в АПЛ, «Брайтон» останнім часом є незручним опонентом для «Арсеналу». В останніх семи очних зустрічах - майже паритет: тричі вигравали лондонці, двічі - «Брайтон», ще два матчі завершилися внічию. Примітно, що поєдинок першого кола (в Лондоні) завершився на користь «Брайтона» - 2:1. І ось ще що: «каноніри» не можуть виграти у «чайок» в останніх чотирьох поєдинках.

Гості напередодні зустрічі зіткнулися з серйозними кадровими проблемами. Через дискваліфікацію не зможе взяти участі в грі Давид Луїс, а Папастатопулос, Джака, Соареш, Марі і Чамберс знаходяться в клубному лазареті. «Брайтону» не зможе допомогти травмований Іскьєдо.

Орієнтовні склади:

«Брайтон»: Райан, Монтойя, Данк, Вебстер, Берн, Біссума, Преппер, Муй, Марч, Троссар, Моне

«Арсенал»: Лено, Сака, Мустафі, Холдинг, Бельєрін, Себальос, Гендузі, Обамеянг, Озіл, Пепе, Ляказетт.

20 червня, субота

«Брайтон» – «Арсенал»
Брайтон-енд-Хов. Стадіон «Фалмер». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 0:2
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.