Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 червня 2020, 02:27
1437
1

Тоттенхем і Манчестер Юнайтед поділили очки

ВАР допоміг команді Моурінью: арбітр скасував пенальті, призначений на 90-й хвилині

| Оновлено 20 червня 2020, 02:27
1437
1
Тоттенхем і Манчестер Юнайтед поділили очки
Twitter

Після 103-х днів без футболу «Тоттенхем» нарешті зіграв офіційний матч: в поєдинку 30-го туру англійської Прем'єр-ліги команда приймала «Манчестер Юнайтед». Слід зазначити, що біля керма «шпор» Жозе Моурінью програв всі 3 попередні поєдинки зі своїми колишніми командами - двічі «Челсі» і один раз «МЮ». Нарешті йому вдалося подолати цю неприємну традицію.

Хоча активніше гру розпочали гості. Уго Льоріс був в роботі, тягнув удари і від чужих і (рикошетом) від своїх. І саме воротар почав гольову атаку «Тоттенхема» в середині першого тайму. Він вибив м'яч до середини поля, Ор'є продовжив на Бергвейна. А той втік від двох захисників і сильно пробив в ближній кут - м'яч від ноги де Хеа влетів в сітку. Відзначимо, що Стівен став другим гравцем «шпор», який забивав у перших трьох домашніх поєдинках АПЛ. У сезоні-2010/11 подібним досягненням відзначився Рафа ван дер Варт.

«МЮ» продовжував тиснути, але незабаром знову пропустив контратаку, і тільки неймовірний сейв Давида де Хеа врятував команду після удару Сон Хин Міна головою. Оле-Гунар Сульшер після перерви почав підсилювати гру замінами. Гості нагнітали тиск і на 80-й хвилині добилися свого. Вийшовший на заміну Погба прорвався в штрафну, де його зачепив Дайер. Пенальті реалізував Бруну Фернандеш, розвівши м'яч і голкіпера по кутах воріт - 1:1.

Але і на цьому манкуніанці не зупинилися. Вони продовжували атакувати. Апогеєм матчу став епізод на останній хвилині основного часу, коли арбітр вдруге вказав на «точку». І знову в центрі подій опинився Дайер! Як показав повтор, він правил не порушував - суперник сам зачепився за його ногу, до того ж був без м'яча. Рефері вислухав підказку відеоасистента - і скасував попереднє рішення!

1:1 - команди залишилися на колишніх позиціях. «Тоттенхем» з 42-ма очками 8-й, у вівторок команда приймає «Вест Хем». У «МЮ» 46 балів і 5-й рядок у турнірній таблиці. У середу команда чекає в гості «Шеффілд Юнайтед».

Англійська Прем'єр-ліга. 30-й тур.

«Тоттенхем» – «Манчестер Юнайтед» – 1:1

 Стівен Бергвейн (27) - Бруну Фернандеш (81, з пенальті).

 Деніел Джеймс (41).

«Тоттенхем»: УУго Льоріс - Бен Девіс, Давінсон Санчес, Серж Ор'є - Ерік Дайер, Гаррі Вінкс, Мусса Сіссоко, Ерік Ламела (Жедсон Фернандеш, 70), - Сон Хин Мін, Стівен Бергвейн (Джовані Ло Чельсо, 70), Гаррі Кейн.

«Манчестер Юнайтед»: Давид де Хеа - Віктор Лінделеф (Неманья Матіч, 78), Аарон Ван-Біссака, Люк Шоу, Гаррі Магуайр - Фред (Поль Погба, 63), Скотт Мактомінай (Ерік Бейі, 89), Бруну Фернандеш, Деніел Джеймс (Мейсон Грінвуд, 62) - Антоні Марсьяль (Одіон Ігало, 78), Маркус Рашфорд.

Арбітр: Джонатан Мосс (Лідс, Англія).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Всеволод Фомичев
Справедливый результат строго по игре.