Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
494
0

Баварія – Фрайбург. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Шлях до Ліги Європи лежить через випробування чемпіоном

Баварія – Фрайбург. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
ФК Баварія

Мюнхенська «Баварія» на матч з «Фрайбургом» вийде в статусі чемпіона. За два тури до закінчення першості німецький гранд оформив завоювання чергового, восьмого поспіль, титулу. Втім, в поточному багатостраждальному сезоні шанувальникам «червоних» довелося пережити різні емоції. Восени минулого року команду неабияк лихоманило, що призвело до відставки Ніко Ковача. «Баварію» очолив Ханс-Дітер Флік, який і привів мюнхенців до мети.

Німецька Бундесліга першою з топ-чемпіонатів зважилася відновити національну першість і вже в кінці травня питання про майбутнього переможця турніру було практично зняте. «Баварія» в очному протистоянні зі своїм головним конкурентом дортмундською «Боруссією» здобула перемогу завдяки результативному удару Йосуа Кімміха. Після цього сумнівів в успіху мюнхенського клубу вже не було. І команда Фліка впевнено довела справу до дострокового чемпіонства, обігруючи суперника за суперником. Тепер «червоні» можуть спокійно провести два тури, що залишилися, і готуватися до фіналу Кубка Німеччини і серпневого експрес-догравання Ліги чемпіонів.

«Фрайбург» на останні два тури має конкретне завдання - завоювати місце, яке дає право в наступному сезоні виступати в Лізі Європи. Причому команда Крістіана Штрайка може як пробитися в кваліфікацію євротурніру, так і завоювати пряму путівку в груповий етап. Але на даний момент «Фрайбург» знаходиться поза єврокубковою зоною, всього на одне очко відстаючи від «Хоффенхайма» і «Вольфсбурга».

Цікаву паралель можна провести з майбутньою зустріччю. У 2017-му році в останньому турі Бундесліги зустрічалися «Баварія» і «Фрайбург». Мюнхенці вже давно оформили чемпіонство, а «Фрайбург» боровся за потрапляння в Лігу Європи. Матч завершився впевненою перемогою «баварців» з рахунком 4:1 (голи в ворота «бразильців з Брайсгау» забивали Роббен, Відаль, Рібері та Кімміх). «Фрайбург» тоді зайняв місце, що дозволяє грати в кваліфікації Ліги Європи, але напряму потрапити в груповий етап євротурніру не зумів.

Головний тренер «Фрайбурга» Крістіан Штрайк не розраховує на розслабленість грізного суперника і в цей раз. «Я вітаю мюнхенців. Вони гратимуть в статусі чемпіонів і, звичайно ж, не захочуть програвати нам на своєму полі. Вони занадто професійні та амбітні. Я дуже сподіваюся, що ми будемо такими ж енергійними і пристрасними, як останнім часом», - зазначив фахівець.

Швидше за все, в матчі не зможуть взяти участь травмовані гравці «Фрайбурга» Робін Кох і Лукас Кюблер. А від тренерського штабу «Баварії» можна очікувати ротації, в тому числі появи в складі молодих футболістів.

У першому колі «Баварія» обіграла «Фрайбург» з рахунком 3:1. Мюнхенці насилу вирвали перемогу, забивши два голи в компенсований час.

Орієнтовні склади:

«Баварія»: Нойер, Павар, Боатенг, Алаба, Девіс, Кімміх, Горецька, Гнабрі, Мюллер, Коман, Левандовскі.

«Фрайбург»: Шволов, Франтц, Гюнтер, Лінхарт, Шмід, Хефлер, Гриф, Шаллаі, Хайнц, Вальдшмідт, Хелер.

20 червня, субота

«Баварія» – «Фрайбург»
Мюнхен. Стадіон «Альянц-Арена». 16:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Бум – його купує Челсі». У Шахтарі оцінили гру Мудрика в АПЛ
Футбол | 26 квітня 2024, 11:50 3
«Бум – його купує Челсі». У Шахтарі оцінили гру Мудрика в АПЛ

Срна вважає, що жодних проблем в українця немає

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.