Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 20 червня 2020, 12:40
633
0

Падерборн — Боруссія М. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Скільки м'ячів влетить у ворота господарів?

| Оновлено 20 червня 2020, 12:40
633
0
Падерборн — Боруссія М. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

У передостанньому турі німецької Бундесліги багато команд вже не вирішують стратегічних завдань. Або, навпаки, їм належить зіграти найважливіший матч сезону. Це стосується і «Падерборна» з «Боруссією».

Вірніше, «Падерборн» все для себе вирішив. У вівторок команда офіційно оформила пониження в класі. Другий в історії клубу сезон в еліті німецького футболу завершиться, як і перший - останнім місцем. Футболісти «Падерборна», очевидно, зрозуміли це ще взимку: безвиграшна серія триває з січня і налічує 13 матчів. І навряд чи підопічні Штеффена Баумгарта перервуть її в 33-му турі.

В гості на «Бентелер Арену» їде неймовірно мотивований суперник. «Гладбах» знаходиться на 5-й сходинці турнірної таблиці і лише на очко відстає від 4-го місця. А воно, нагадаємо, дає право в наступному сезоні зіграти в Лізі чемпіонів. Зараз його займає «Байєр», з яким «Боруссія» обмінялася гостьовими перемогами. Тому в разі можливої рівності очок в хід піде різниця забитих і пропущених м'ячів протягом сезону. Вона у «Гладбаха» поки що краща на 6 голів. Але для початку потрібно наздогнати леверкузенців! Виходить, що команда Марко Розе ніяк не може дозволити собі втрачати очки.

У першому колі вдома «Боруссія» впевнено перемогла - 2:0. З огляду на те, що «Падерборн» в двох останніх домашніх матчах пропустив 11 м'ячів (6 від дортмундської «Боруссії» і 5 від «Вердера»), а також те, що «Гладбаху» бажано забити побільше, можна очікувати на град голів у ворота господарів. Букмекери віддають перевагу гостям, а ми ризикнемо припустити, що перемога менхенгладбахців буде розгромною.

Орієнтовні склади:
«Падерборн»:
Цінгерле; Дрегер, Румпф, Хюнемайер, Коллінз; Хольтманн, Ріттер, Гьясула, Антві-Аджей; Србені, Мішель.
«Боруссія Менхенгладбах»: Зоммер, Ляйтнер, Гінтер, Янчке, Бенсебайні; Крамер, Нойхаус; Херрман, Штіндль, Хофманн; Емболо.

20 червня, субота

«Падерборн» — «Боруссія Менхенгладбах»
Падерборн. Стадіон «Бентелер Арена». 16:30
ТБ-трансляція на телеканалі Sky Sport Bundesliga 1
Прогноз Sport.ua — 0:3
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.