Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 червня 2020, 13:12
4182
3

Секретар КДК: Суворе покарання для Цвека? У Сидорчука навіть щиток зламався

Ігор Грищенко прокоментував покарання для Богдана Лєднєва і Ловро Цвека

| Оновлено 19 червня 2020, 13:12
4182
3
Секретар КДК: Суворе покарання для Цвека? У Сидорчука навіть щиток зламався
ФК Динамо Київ

Секретар КДК УАФ Ігор Грищенко прокоментував дискваліфікації гравців «Зорі» Богдана Лєднєва і Ловро Цвека. Функціонер заявив, що обидва покарання мають свої обґрунтовані причини.

«Нами була проаналізована жовта картка Лєднєва в матчі Зорі проти Колоса. В його діях були виявлені ознаки спеціального отримання жовтої картки з метою пропуску гри з Динамо, в якій він і так не брав участі.

Ми встановили, що характер його фолу з отриманням восьмий жовтої в сезоні був навмисним. Було прийнято рішення про додаткове відсторонення. Тому найближчий матч він теж пропустить.

Проаналізувавши матеріали щодо вилучення Цвека за фол проти Сидорчука в матчі Зоря - Динамо, ми прийняли рішення про відсторонення на три матчі.

Чому таке серйозне покарання? Подивилися повтори, було жорстке порушення. Стандартна санкція - два матчі. Але, з огляду на жорсткість фолу, ризик нанесення травми та факт, що навіть щиток зламався, прийняли рішення про таке суворе покарання», - сказав Грищенко.

Відзначимо, наступним суперником «Зорі» в чемпіонаті України стане «Десна». Поєдинок відбудеться, в неділю, 21 червня. Початок - о 19:30.

Раніше повідомлялося, що «Зоря» вимагає скасувати дискваліфікацію Лєднєва.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sunrise
"были выявлены признаки", "мы установили"...
Значит так: я обнаружил у вас признаки коррумпированности и установил что вы действовали по заказу.
Да, делу это не поможет, но зато я (да и многие другие люди) буду понимать что вы ничтожны как профессионалы в своем деле.
Владимир Копяк
То, что в КДК УАФ сидят случайные и далекие он знания своих же инструкций и правил, люди, не знает только ленивый... Если по нанесению травмы вопросов нет, так как там все очевидно, то по ЖК Леднева возникает уйма вопросов. Но что-то объяснять этим неучам нет смысла, они этого просто не в состоянии понять и осмыслить. Те, кто туда попал по списку павелки, свято верят в свою непогрешимость и справедливость в последней инстанции. И это будет продолжаться до тех пор, пока этот комитет будет получать конкретные целеуказания от предводителя ОПГ, которой стала УАФ... Как это не прискорбно звучит...
ВАДИМ(АНТРАЦИТ)
Одевайте дырявые щитки и соперник будет дисквалифицирован на долго )