Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 червня 2020, 13:18
1318
0

Валерій КРИВЕНЦОВ: «Динамо буде другим, Зорі не вистачає глибини складу»

Колишній півзахисник «Шахтаря» вважає, що кияни мають більше досвіду і можливостей

| Оновлено 19 червня 2020, 13:18
1318
0
Валерій КРИВЕНЦОВ: «Динамо буде другим, Зорі не вистачає глибини складу»
ФК Динамо Київ

Колишній півзахисник «Шахтаря» і збірної України Валерій Кривенцов поділився думкою про головні інтриги в чемпіонаті України.

- Як ніколи цікава боротьба за друге і третє місця. Хто ваш фаворит?
- Напевно, «Динамо». У його складі більше хлопців з досвідом міжнародних матчів, та й адмінресурс у динамівців більш авторитетний. Не посісти друге місце буде для біло-синіх трагедією, тому кияни зроблять все, щоб завоювати його, а з ним і путівку в кваліфікацію Ліги чемпіонів.

«Зорі», як зараз бачимо, не вистачає глибини складу. Але взагалі, до карантину, луганчани грали добре. У «Десни» зроблена ставка на досвід. Молоді мало. Головне, порядок ззаду, а група атаки обов'язково щось придумає...

- Центральний матч туру і відбудеться в Чернігові. Перемога «Десни» або «Зорі» відкриє для них шлях до медалей?
- Будь-якій з цих команд стане набагато легше психологічно, але говорити про завершення боротьби ще рано, попереду все-таки буде п'ять турів.

Я не міг сказати, що і «Динамо» буде легко в протистоянні з командою Руслана Костишина, яка, незважаючи на авторитети, намагається грати в свій футбол. На «Колос» не тисне результат і це дає йому певний шанс.

- Цікава боротьба спостерігається і нагорі другої шістки. Як думаєте, «Маріуполь» зможе скласти конкуренцію «Дніпру-1» або азовці зроблять ставку на Кубок?
- Не думаю, що маріупольці будуть розділяти змагання. До вирішального матчу в Кубку України залишилося зробити один крок, і в УПЛ у команди Олександра Бабича є шанси зайняти в регулярному чемпіонаті сьоме місце

- «Карпати» мають шанс на порятунок?
- За втраченими очками «Карпати» не останні, але чи зможуть вони набрати необхідний запас, враховуючи всі їхні проблеми, питання. Роману Санжару за тиждень буде дуже складно привести команду до бойового стану...

Читайте також: Валерій КРИВЕНЦОВ: «Думаю, в суботу Шахтар стане чемпіоном»

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.